توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تمام شد
اینم آخرین پست ما در لحظه مدیر بودن.
اگه دیدم کاری دارم میام سر میزنم به عنوان user .
پس تا 100 تا یی های بقیه خداحافظ همگی.
واسه فوتبال هستم.
khalilabad21
28-04-2006, 08:47 PM
اینم آخرین پست ما در لحظه مدیر بودن.
اگه دیدم کاری دارم میام سر میزنم به عنوان user .
پس تا 100 تا یی های بقیه خداحافظ همگی.
واسه فوتبال هستم.
خدا یارت باشه
انشاالله همیشه موفق باشی
اه حميد همين الان با يه چهره خندان اومدم تو انجمن يه خورده ور رفتم بعد ديدم تمام شد يه پست جديده با كله رفتم توش ولي اي كاش نميرفتم آه حميد نرو تو هم مثل من نميتوني دووم بياري تو هم مثل من تو غصه كم مياري خوب خلاصه يه هو برق سه فاز من رو گرفت اشكام جاري شد اخمام رفت تو هم آخه چرا فقط خودتو ميبيني نميگي ما هم دل داريم ديگه دل و دماغي برام نمونده آه حميد تو رو به خدا قسم نرو از تو انحمن تو رو به عشق محمدو محمود قسم نرو از تو انجمن اصلا برو كاشكي دنيا واسه يك شب واسه يك شب مال من كاش حميد واسه يك روز واسه يك روز نر از انجمن خوب خلاصه پكر و درب و داغون اومدم از وب بيرون اصلا حال خوبي نداشتم مامانم منو ديدي گفت سعيد چته چرا تو همي گفتم مامان من حميد ميخوام گفت پاشو عزيزم برو مسواك بزن بخواب داري هذيون ميگي
milad_63
06-05-2006, 04:00 PM
موفق باشی .
Manzareyeh_Marg
07-05-2006, 12:00 AM
اه حميد همين الان با يه چهره خندان اومدم تو انجمن يه خورده ور رفتم بعد ديدم تمام شد يه پست جديده با كله رفتم توش ولي اي كاش نميرفتم آه حميد نرو تو هم مثل من نميتوني دووم بياري تو هم مثل من تو غصه كم مياري خوب خلاصه يه هو برق سه فاز من رو گرفت اشكام جاري شد اخمام رفت تو هم آخه چرا فقط خودتو ميبيني نميگي ما هم دل داريم ديگه دل و دماغي برام نمونده آه حميد تو رو به خدا قسم نرو از تو انحمن تو رو به عشق محمدو محمود قسم نرو از تو انجمن اصلا برو كاشكي دنيا واسه يك شب واسه يك شب مال من كاش حميد واسه يك روز واسه يك روز نر از انجمن خوب خلاصه پكر و درب و داغون اومدم از وب بيرون اصلا حال خوبي نداشتم مامانم منو ديدي گفت سعيد چته چرا تو همي گفتم مامان من حميد ميخوام گفت پاشو عزيزم برو مسواك بزن بخواب داري هذيون ميگي
ای خدای منان یه پولی به ما بده و یه عقلی هم به این دشمن جون من بده .( از بس که خنجر به من زده مخش دست کاری شده )
آمیت یارب العالمین .
Manzareyeh_Marg
07-05-2006, 12:01 AM
ای خدای متعال حمید ما را به سلامت بدار .:msn-wink:
این جوانبرومند را ناکام نکن. بذار به مراد دلش برسه .
khoshkele ashegh
07-05-2006, 10:21 AM
ای خدای منان یه پولی به ما بده و یه عقلی هم به این دشمن جون من بده .( از بس که خنجر به من زده مخش دست کاری شده )
آمیت یارب العالمین .
بهتر بود میگفتی یه عقلی به ... بده.:yes:
ramayana
07-05-2006, 01:34 PM
بهتر بود میگفتی یه عقلی به ... بده.:yes:نترس:D حرفتونو بزنين چرا نقطهچين ميذارين:p
khoshkele ashegh
07-05-2006, 05:10 PM
نترس:D حرفتونو بزنين چرا نقطهچين ميذارين:p
آخه این نقطه چین خیلی حرفه میگی نه نگاش کن.:msn-wink:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.