توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازی های باشگاهی گراش سال 85
alone star
01-06-2006, 12:39 AM
در ایجا فقط در باره ی نتایج و حوادث لیگ گراش در سال 85 مطلب بنویسد .
قبل از هر چیز به 3 مشکل اساسی ای بازی ها می پردازیم :
1_ ساعت برگزاری بازیها : با داشتن نور خوب استادیوم شهدای گراش میتوان بازیها را در شب هم دنبال کرد پس چرا بازی های اول را ساعت4 بعد از ظهر در گرمای شدید این منطقه گذاشتن؟
2_ زمان بازیها : وقتی در تمام دنیا بازی ها ی باشگاهی دنبال میشود بازی های گراش تعطیل است و وقتی در تمام دنیا بازی ها تعطیل است در گراش بازیها شروع می شود .
و مهم تر از همه :
3_امسال بازیهای باشگاهی گراش در هفته ی دوم برابر با شروع جام جهانی قرار میگیرد و بازیهای جام جهانی به ترتیب ساعت 5:30 ،8:30 و 11:30 بعد از ظهر برگزار میشود و صدا و سیمای ایران هم تمام بازیها را به طور مستقیم بخش میکند . پس نتیجه میگیریم که تماشاچی به ورزشگاه نمی رود و بازیکنان در تمرینات بطور منظم شرکت نمی کنند.
تیم های شرکت کننده: 1_گراش جوان 2_پیروزی 3_ستاره آبی 4_اتحاد 5_شهدا 6_جوشن 7_مقاومت 8_انقلاب 9_فداغ 10_شاهین.
alone star
01-06-2006, 12:50 AM
روز چهاشنبه 3/3 /1385 (هفته اول)
اتحاد صفر _ ستاره آبی صفر
این بازی رآس ساعت 5 بعد ازظهر برگزار شد که پس از 90 دقیقه تلاش دو تیم به نتیجه ی مساوی رضایت دادند .
alone star
01-06-2006, 01:00 AM
روز پنج شنبه 4/3 /1385 (هفته اول)
پیروزی 3 _ شاهین صفر
این بازی به دلیل خروج تیم شاهین از زمین نیمه تمام ماند .
با رآی کمیته ی انضباطی نتیجه 3بر صفر به صود پیروزی اعلام شد.
و
ساعت 6 بعداز ظهر
گراش جوان 5 _ جوشن صفر
این بازی با پنج گل برای تیم گراش جوان به اتمام رسید .
گلزنان:
حسنعلی حسن زاده 3 گل ، محمد ابراهیمی و سعید چترایگون برای گراش جوان
alone star
01-06-2006, 09:20 PM
جمعه 5/3 /1385 (هفته اول)
ساعت 4 بعداز ظهر:
شهدا 2 _ مقاومت 1
تیم شهدا توانست با 2 گل حسن نویدی مقاومت را شکست دهد.
و
ساعت 6 بعدازظهر:
فداغ 5 _ انقلاب 2
alone star
01-06-2006, 09:24 PM
چهارشنبه 10/3 /1385 (هفته دوم)
ساعت 5 بعدازظهر:
این بازی به علت عدم حضور تیم ستاره آبی برگزار نشد .
alone star
01-06-2006, 09:33 PM
پنجشنبه 11/3 /1385 (هفته دوم)
ساعت 4 بعدازظهر:
اتحاد 2_ گراش جوان 1
در این بازی علیرضا حسن نژاد و حمید پزشک برای اتحاد و محسن افشار(پنالتی) برای گراش جوان گلزنی کردند.
و
ساعت 6 بعدازظهر:
پیروزی 2 _ مقاومت صفر
تیم پیروزی توانست با دو گل محمد بیداد و قاسم صیاح 3 امتیاز این بازی را کسب نماید.
khalilabad21
01-06-2006, 11:53 PM
بد نیست یه پیش بینی هم از همین الان بکنم
سه تیم اول این رقابت ها به ترتیب عبارتند از:
1) اتحاد
2) گراش جوان
3)فداغ
حالا ببینید
khalilabad21
02-06-2006, 12:04 AM
در ایجا فقط در باره ی نتایج و حوادث لیگ گراش در سال 85 مطلب بنویسد .
قبل از هر چیز به 3 مشکل اساسی ای بازی ها می پردازیم :
1_ ساعت برگزاری بازیها : با داشتن نور خوب استادیوم شهدای گراش میتوان بازیها را در شب هم دنبال کرد پس چرا بازی های اول را ساعت4 بعد از ظهر در گرمای شدید این منطقه گذاشتن؟
2_ زمان بازیها : وقتی در تمام دنیا بازی ها ی باشگاهی دنبال میشود بازی های گراش تعطیل است و وقتی در تمام دنیا بازی ها تعطیل است در گراش بازیها شروع می شود .
و مهم تر از همه :
3_امسال بازیهای باشگاهی گراش در هفته ی دوم برابر با شروع جام جهانی قرار میگیرد و بازیهای جام جهانی به ترتیب ساعت 5:30 ،8:30 و 11:30 بعد از ظهر برگزار میشود و صدا و سیمای ایران هم تمام بازیها را به طور مستقیم بخش میکند . پس نتیجه میگیریم که تماشاچی به ورزشگاه نمی رود و بازیکنان در تمرینات بطور منظم شرکت نمی کنند.
تیم های شرکت کننده: 1_گراش جوان 2_پیروزی 3_ستاره آبی 4_اتحاد 5_شهدا 6_جوشن 7_مقاومت 8_انقلاب 9_فداغ 10_شاهین.
هر سه مشکلی که فرمودین نارواست
می دونی چرا
چون
1) واقعآ نور استادیوم اینقدر خوبه ما نمی دونستیم؟!
2) مگه ما همهی دنیاییم که باید مثل اونا عمل کنیم؟
معذرت می خوام معذرت می خوام جسارت به کسی یا تیمی نشه ولی چهار تا تیم آماتور بازی کردن که فرقی نمی کنه چه ساعتی باشه(البته گفته باشم اتحاد جز اونا نیست)
3)منظور شما بازیهای هفته ی سوم هستش دیگه نه؟
خب خودتون می فرمایید که بازیها ساعت 4 شروع میشه
عجبا
alone star
02-06-2006, 01:24 AM
هر سه مشکلی که فرمودین نارواست
می دونی چرا
چون
1) واقعآ نور استادیوم اینقدر خوبه ما نمی دونستیم؟!
2) مگه ما همهی دنیاییم که باید مثل اونا عمل کنیم؟
معذرت می خوام معذرت می خوام جسارت به کسی یا تیمی نشه ولی چهار تا تیم آماتور بازی کردن که فرقی نمی کنه چه ساعتی باشه(البته گفته باشم اتحاد جز اونا نیست)
3)منظور شما بازیهای هفته ی سوم هستش دیگه نه؟
خب خودتون می فرمایید که بازیها ساعت 4 شروع میشه
عجبا
ببخشید :
در جواب گزینه ی 1 باید بگویم که بله نور ورزشگاه چند سال قبل تعمیر شد و نور بسیار خوبی داره
جواب گزینه ی 2 : اگه همینجوره پس بگیم ما فوتبال را با دست بازی میکنیم یا ...
بله اداره ی تربیت بدنی گراش زیر نظر اداره ی تربیت بدنی استان و اداره ی تربیت بدنی استان زیر نظر ... همینجور پیش میره تا به FIFA برسه .
و تیمهای گراش هیچکدوم حرفه ای نیستند و همه در سطح آماتور و حتی پایین تر هستند
جواب گزینه ی 3 :خوب بازی ها ساعت 4 شروع میشه چه ربطی داره ؟ وقتی جام جهانی شروع بشه تیمها دچار مشکل میشوند چون اکثر تیمها در شب تمرین میکنند و بازیهای جام جهانی هم شب ها به مدت یک ماه ادامه داره و بازیکنان کمتر در تمرینات تیم هایشان شرکت میکنند.
ابولحسن می خوای یه چیزی بگی الکی گیر میدی یه کم عقلتو بکار بنداز!!!
milad_63
02-06-2006, 06:42 PM
چهارشنبه 10/3 /1385 (هفته دوم)
ساعت 5 بعدازظهر:
این بازی به علت عدم حضور تیم ستاره آبی برگزار نشد .
خوب ستاره ابی دیگه بازی رو واگذار کرده مگه 3بر صفر اعلام نشده ؟
alone star
02-06-2006, 07:03 PM
خوب ستاره ابی دیگه بازی رو واگذار کرده مگه 3بر صفر اعلام نشده ؟
هنوز کمیته ی انضباطی رآی خود را صادر نکرده.
alone star
02-06-2006, 08:54 PM
جمعه 12/3 /1385 (هفته دوم)
ساعت 4 بعدازظهر :
جوشن 2 _ انقلاب 1
در این بازی مصطفی سجادی و محمد رضا عبدالهی برای جوشن و عباس مهیایی برای انقلاب گلزنی کردند.
و
ساعت 6 بعدازظهر :
شهدا 5 _ فداغ 2
تیم شهدا توانست دومین پیروزی پی در پی خود را با شکست تیم فداغ جوان کسب نماید.
alone star
02-06-2006, 09:29 PM
برنامه ی بازیهای( هفته ی سوم)
چهارشنبه 17/3 /1385 ساعت 5 بعدازظهر : گراش جوان _ ستاره ی آبی
پنجشنبه 18/3 /1385 ساعت 4 بعدازظهر : مقاومت _ شاهین
و ساعت 6 بعدازظهر : انقلاب _ اتحاد
جمعه 19/3 /1385 ساعت 4 بعدازظهر : فداغ جوان _ پیروزی
و ساعت 6 بعدازظهر : شهدا _ جوشن
alone star
06-06-2006, 08:51 PM
رای کمیته ی انضباطی
بازی دو تیم شاهین و ستاره آبی که در تاریخ 10/3 /1385 به علت عدم حضور تیم ستاره آبی برگزار نشد با رای کمیته انضباطی 3 بر صفر به سود تیم شاهین اعلام شد.
alone star
07-06-2006, 07:31 PM
چهارشنبه 17/3 /1385 (هفته ی سوم)
ساعت 5 بعدازظهر :
این بازی به علت عدم حضور تیم ستاره ی آبی برگزار نشد.
alone star
08-06-2006, 09:03 PM
پنج شنبه 18 / 3 / 1385 ( هفته سوم )
ساعت 4 بعد از ظهر :
مقاومت 3 - شاهین 1
و
ساعت 6 بعد از ظهر :
اتحاد 3 - انقلاب 1
در این بازی جعفر شعبانی 2 گل و حمیدرضا پزشک 1 گل برای اتحاد و مهدی شمسی تک گل تیم انقلاب را به ثمر رساندند .
khalilabad21
09-06-2006, 01:44 AM
بابا یکی بیاد اتحاد رو مهار کنه
آقای مجلسی جوجه رو از اول بهار شمردن
شما زحمت نکشین آخر پاییز بشموریدش
alone star
11-07-2006, 11:59 AM
نتايج بازي هاي هفته (پنجم)
مقاومت 4 _ فداغ صفر
گراش جوان 5 _ شهدا 2
شاهين 2 _ جوشن 1
اتحاد 2 _ پيروزي 1
alone star
11-07-2006, 12:03 PM
نتايج بازي هاي هفته ي (ششم)
شهدا 3 _ انقلاب صفر
شاهد 3 _ جوشن صفر
گراش جوان 2 _ پيروزي صفر
...
khalilabad21
11-07-2006, 02:01 PM
من اطلاع دقیقی از جدول بازیها ندارم ولی اون چیزی که من می دونم اینه که پس از شش یا هفت هفته که از بازیها گذشته تیم اتحاد با اقتدار کامل و با پشت سر گذاشتن همه ی تیمها و به نوعی درو کردن آنها و هفت پیروزی متوالی در صدر جدول قرار دارد
(به آقای مجلسی پیشنهاد می شود که چند پست بالاتر منو بخونن)
alone star
11-07-2006, 06:10 PM
من اطلاع دقیقی از جدول بازیها ندارم ولی اون چیزی که من می دونم اینه که پس از شش یا هفت هفته که از بازیها گذشته تیم اتحاد با اقتدار کامل و با پشت سر گذاشتن همه ی تیمها و به نوعی درو کردن آنها و هفت پیروزی متوالی در صدر جدول قرار دارد
(به آقای مجلسی پیشنهاد می شود که چند پست بالاتر منو بخونن)
اتحاد با ستاره آبي در بازي اول مساوي كرد.
يادمه حدود چهار ،پنج سال پيش تازه به تيم بزرگهاي گراش جوان رفته بودم كه همچين شرايطي در جدول وجود داشت ، يعني اتحاد اول بود و شاهين و گراش جوان پشت سرش بودند اون سال و هيچ وقت فراموش نمي كنم آخه با وجود سن بسيار كمم در بين اون همه بازيكن خوب سال هاي اوج گراش جوان بازي مي كردم البته خيلي كم
يادمه اون سال همه مي گفتند كه اتحاد اول ميشه اما در نهايت گراش جوان از اتحاد و شاهين برد و قهرمان شد كه من از شدت شوق پريدم روي يكي از بازيكنا و اون سرش به لبه ي زمين خورد و يه كم آسيب ديد ولي در نهايج گراش جوان قهرمان شده بود و همه خوشحال بوديم .
من تيم اتحاد و دوست دارم هر چند كه بعد از بازي جوان امسال كه باعث حذف اين تيم شدم خيليا ديگه مثل قبل نبودند ولي من به اين تيم علاقه دارم و به نظرم جزء بهترين تيمهاي گراش است .
نميشه گفت چه تيمي قهرمان ميشه ولي به نظر من يا گراش جوان است يا اتحاد
اتحاد با ستاره آبي در بازي اول مساوي كرد.
يادمه حدود چهار ،پنج سال پيش تازه به تيم بزرگهاي گراش جوان رفته بودم كه همچين شرايطي در جدول وجود داشت ، يعني اتحاد اول بود و شاهين و گراش جوان پشت سرش بودند اون سال و هيچ وقت فراموش نمي كنم آخه با وجود سن بسيار كمم در بين اون همه بازيكن خوب سال هاي اوج گراش جوان بازي مي كردم البته خيلي كم
يادمه اون سال همه مي گفتند كه اتحاد اول ميشه اما در نهايت گراش جوان از اتحاد و شاهين برد و قهرمان شد كه من از شدت شوق پريدم روي يكي از بازيكنا و اون سرش به لبه ي زمين خورد و يه كم آسيب ديد ولي در نهايج گراش جوان قهرمان شده بود و همه خوشحال بوديم .
من تيم اتحاد و دوست دارم هر چند كه بعد از بازي جوان امسال كه باعث حذف اين تيم شدم خيليا ديگه مثل قبل نبودند ولي من به اين تيم علاقه دارم و به نظرم جزء بهترين تيمهاي گراش است .
نميشه گفت چه تيمي قهرمان ميشه ولي به نظر من يا گراش جوان است يا اتحاد
سيد جان صورت خوشي نداره آدم اين همه از خودش تعريف كنه به نقل از يكي از بزرگواران كه مي گويد هيچ وقت جلو جمع از خودت تعريف نكن البته من قصدي ندارم فقط ميخوام آگاهت كنم در ضمن كسي منكر توانائي شما در فوتبال نيست
milad_63
12-07-2006, 04:10 PM
بازی جوانان دقیق کی شروع می شه .
alone star
16-07-2006, 05:12 PM
نتايج هفته ي هشتم
پيروزي 3 _ شهدا 1
گراش جوان صفر _ شاهد 1
اتحاد _ فداغ : به دليل حضور پيدا نكردن تيم فداغ 3 صفر به نفع اتحاد
...
alone star
16-07-2006, 05:17 PM
اتحاد قهرمان
به دين ترتيب تيم فوتبال اتحاد با مربيگري آقاي اسماعيل حسن نژاد و با اقتدار كامل با كسب تمامي امتيازات در مدت زمان يك هفته مانده به پايان مسابقات توانست به مقام قهرماني ليگ گراش در سال 85 دست پيدا كند.
براي اين تيم در مسابقات سوپر ليگ استان هم آرزوي موفقيت مي كنيم.
khalilabad21
11-08-2006, 04:27 PM
اتحاد قهرمان
به دين ترتيب تيم فوتبال اتحاد با مربيگري آقاي اسماعيل حسن نژاد و با اقتدار كامل با كسب تمامي امتيازات در مدت زمان يك هفته مانده به پايان مسابقات توانست به مقام قهرماني ليگ گراش در سال 85 دست پيدا كند.
براي اين تيم در مسابقات سوپر ليگ استان هم آرزوي موفقيت مي كنيم.
آقای مجلسی گفتی جوجه رو کی می شمارن
یادته گفتم اتحاد قهرمان میشه
یادته گفتم گراش جوان مالی نیست
(اگه مدیر بیاد این حرفا رو بزنه پس وای به حال کاربر!)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.