توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسئله شغل بانوان
Harry Potter
24-05-2007, 01:46 PM
با وجودي كه انگاري همكار خانوم تو گراش داره مد ميشه!! ولي با اين وجود خيلي خانوما از كنار اين مسئله بياعتنا رد ميشن. از آنجايي كه اين ميتونه يه فرصت مناسب برا خانوما باشه كه خودشون رو نشون بدن اما مثل اينكه يه موانعي هست كه نمي ذاره اونا پا پيش بذارن به نظر شما مشكل از كجاست؟
(البته بايد خانومايي كه شغل شريف خانهداري دارن و خانومايي كه به ادامه تحصيل مشغولن رو از اين مقوله جدا در نظر بگيريم.)
ramayana
28-05-2007, 09:03 AM
اتفاقا به نظر من داره جا میافته از کار کردن در بوتیکها فکر کنم شروع شد الان به دلیل فوران سواد و کلاس به جاهای باکلاستر هجوم آوردهاند.
mavvaj
28-05-2007, 09:34 AM
با وجودي كه انگاري همكار خانوم تو گراش داره مد ميشه!! ولي با اين وجود خيلي خانوما از كنار اين مسئله بياعتنا رد ميشن. از آنجايي كه اين ميتونه يه فرصت مناسب برا خانوما باشه كه خودشون رو نشون بدن اما مثل اينكه يه موانعي هست كه نمي ذاره اونا پا پيش بذارن به نظر شما مشكل از كجاست؟
(البته بايد خانومايي كه شغل شريف خانهداري دارن و خانومايي كه به ادامه تحصيل مشغولن رو از اين مقوله جدا در نظر بگيريم.)
البته هدف نبايد خودي نشون دادن باشه. بهتره يه كم بيشتر به عكس العمل حضرت زهرا(س) دقت كنيم وقتي پيامبر كارهاي زندگي مولا و زهرا را تقسيم كردند.
ramayana
01-06-2007, 03:36 PM
چند روز قبل دو سه نفری خانومای شاغل گراشی رو در محل کارشون ملاقات کردم. چیزی که توجه منو رو خیلی به خودش جلب کرد استرسی بود که بین حرف زدنهایشان راحت میشد فهمید. نمی دانم تازه کار بودن یا نه ولی این استرس طبیعیست اینکه یک زن گراشی از محیط خانه بعد مدتها وارد اجتماع شده ، هر چند من معتقدم هنوز خیلیها با وجود فعالیت در زمینه های مختلف جمعی باز هم آن طور که باید در محل کار آرام نیستند.
Harry Potter
02-07-2007, 10:36 PM
البته هدف نبايد خودي نشون دادن باشه. بهتره يه كم بيشتر به عكس العمل حضرت زهرا(س) دقت كنيم وقتي پيامبر كارهاي زندگي مولا و زهرا را تقسيم كردند.
ولي بنظر من شما به همه جنبهها توجه نكردين و فقط به يك يا چند جنبه بسنده كرديد. ما مسايل و مشكلات ديگهاي را هم بهتر است درنظر بگيريم.
:yes:
zooya
04-07-2007, 02:12 AM
همين نه! وقتي ميگين خانوماي متاهل مقولشون جداست پس ميمونه خانوماي مجرد..كه خوشبختانه يا متاسفانه فرصت بهشون نميدن يه خورده جا بيفتن!!هنوز به عنوان منشي يا حسابدار يا... استخدام نشدن كه... مثل همين....:blink::msn-wink:
البته منظورم همه كس و همه جا نبودا...يه وقت توهين نشه!!:yes:
cheshmasali
04-07-2007, 03:52 PM
بهترين شغل برايه بانوان درس هستش مكه نه؟
zooya
07-07-2007, 12:47 AM
,ولي فكر كنم منظور ايشون شغل بعد از شغل تحصيل بود!!!:yes:
mavvaj
07-07-2007, 08:46 AM
كجا سير مي كنيد؟
zooya
08-07-2007, 01:36 AM
كجا سير مي كنيد؟
مخاطبتون من بودم؟:blush:
mavvaj
08-07-2007, 07:55 AM
نه. به هيچ عنوان.
Harry Potter
09-07-2007, 01:55 PM
كجا سير مي كنيد؟
اگه منظورتون اينه كه كجا رو سير ميكنم بايد بگم اين شكم را!:schnauz::schnauz:
شوخي كردم مخاطبتون كيه؟ منظورتون چيه؟
mavvaj
10-07-2007, 09:01 AM
اگه منظورتون اينه كه كجا رو سير ميكنم بايد بگم اين شكم را!:schnauz::schnauz:
شوخي كردم مخاطبتون كيه؟ منظورتون چيه؟
تازه من نگفتم كجا را گفتم كجا.
Khoshbakht
10-07-2007, 11:57 AM
به نظر من براي خانمها عيب نيست بعد از دوران تحصيل برن سر كار اتفاقا خيلي هم خوبه به چند دليل اول اينكه اگر زياد در خونه بمونن افسرده ميشن و حوصلشون سر ميره . دوم اينكه با افراد اجتماع سر و كار دارن و اجتماعي ميشن . سوم در امدي برا خودشون كسب ميكنن . چهارم زمينه پيشرفت دارن و پيدا ميكنن .البته به شرطها و شروطها كه واقعا خودشون را در محل كار و اداره طوري نشون بدن كه طرف مقابل يا همكار بفهمه كه اين يك خانم سنگين خوب و با وقاره . براي خانمهاي متاهل البته مشكلاتي داره مثلا بايد صبح زود غذا را آماده كنه وقتي از اداره اومد غذا را براي خانواده بياره . خونه را تميز كنه و...... كه بحمدالله خانوماي گراشي همه اين امتيازها را دارن
cheshmasali
11-07-2007, 11:14 PM
من هم با نظر خوشبخت موافقم
esi711
25-07-2007, 05:26 PM
از قول یکی از بزرگان که اسمش تو ذهنم نیست میگه همین که یه دختر بتونه یه مادر خوبی واسه بچه هاش و یک همسر خوبی واسه شوهرش باشه نیازی به کار کردن نداره
من هم باهاش موافقم
ولی درعین حال دوست دارم یه روز تو این بانکها و ادارهای گراش خواهرای خودمون مشغول به کار باشن من یکی که خورمی مه دل اچه وقتی ببینم گراشی پشته میزه
dokhtare baba
23-08-2008, 11:15 AM
منم فكر مي كنم اگه يه خانم به شخصه بتونه هم به زندگي خانوادگيش برسه و هم جايي مشغول به كار باشه خيلي هم خوبه اما به شرطي كه تمام زندگيش نشه كار و دور از خونه بودن . با آرزوي موفقيت براي تموم خانماي ايراني به خصوص گراشي:):laugh:
tonderstorm
14-10-2008, 03:47 AM
البته واسه گراش...
دهنشونو نميتونن ببندن...:wacko:
sogand
05-11-2008, 03:43 PM
به نظر من براي خانمها عيب نيست بعد از دوران تحصيل برن سر كار اتفاقا خيلي هم خوبه به چند دليل اول اينكه اگر زياد در خونه بمونن افسرده ميشن و حوصلشون سر ميره . دوم اينكه با افراد اجتماع سر و كار دارن و اجتماعي ميشن . سوم در امدي برا خودشون كسب ميكنن . چهارم زمينه پيشرفت دارن و پيدا ميكنن .البته به شرطها و شروطها كه واقعا خودشون را در محل كار و اداره طوري نشون بدن كه طرف مقابل يا همكار بفهمه كه اين يك خانم سنگين خوب و با وقاره . براي خانمهاي متاهل البته مشكلاتي داره مثلا بايد صبح زود غذا را آماده كنه وقتي از اداره اومد غذا را براي خانواده بياره . خونه را تميز كنه و...... كه بحمدالله خانوماي گراشي همه اين امتيازها را دارن
کاملا موافقم!
alireza818
06-11-2008, 09:25 PM
به نظر من اصلا زشت نیست
حتی باعث افتخاره که یک شخص گراشی تو بانک بشه
ما خودمون میتونیم خود کفا باشیم تا اینکه نیرو از شهر اطراف بیان
nini_kocholoye_maman
07-11-2008, 01:12 AM
فکر نکنم موضوع کارخانمها دیگه خیلی جای بحث داشته باشه.موضوع اینه که چرا حقوق خانم ها همیشه کمتراز اقایونه هم سطح خودشونه.
CAMELIA
07-11-2008, 08:46 AM
تازه بعضیا رو بگین که شاغل هستن، دانشجو هستن، وسط ترم هم می خوان ازدواج کنن!
:smartass::pimp:
mahe man
08-11-2008, 12:13 AM
منم با كار كر كردن خانوما كاملا موافقم تو گراش ديگه جا افتاده مثلا خود من عاشق كار كردنو مستقل بودنم
mahe man
08-11-2008, 12:15 AM
تازه بعضیا رو بگین که شاغل هستن، دانشجو هستن، وسط ترم هم می خوان ازدواج کنن!
:smartass::pimp:
مشكلي نيست عزيز دلم خودت كارآزموده بار مي آيي واسه آيندت خوبه
gladiator90
08-11-2008, 09:57 AM
اصلا اين مسئله جاي بحث نداره.................
مگه خانم واقا تو اين زمينه چه فرقي با هم دارن كه بخواهيد فقط راجع به مسئله كار خانما صحبت كنيد....:fyou::fyou::fyou:
Harry Potter
08-11-2008, 08:13 PM
اصلا اين مسئله جاي بحث نداره.................
مگه خانم واقا تو اين زمينه چه فرقي با هم دارن كه بخواهيد فقط راجع به مسئله كار خانما صحبت كنيد....:fyou::fyou::fyou:
پست نيني كوچولو مامان رو دوباره از اول بخون :pimp:
mahe man
09-11-2008, 10:46 AM
آره منم با ني ني مامان موافقم چرا بايد تو ي جامعه ي ما حق و حقوق خانوما كمتراز آقايون باشه
Kasra
09-11-2008, 03:17 PM
به نظر من این زور داره که بعضیها از خانوما که هنوز مدرکی ندارن از اونا که مدرک دارن بیشتر حقوق میگیرن:schmoll:
elina h
20-06-2009, 10:17 AM
به نظر من که اصلاً اينجوري نيست
sara saba
20-06-2009, 11:12 AM
يه خانم ميتونه کار کنه و بهترين جاي هم کار داشته باشه ولي مگه حقوقشون با آقايون يکي ميشه شايد به اين خاطره که خانهداري رو به کار به حقوق خيلي کم ترجيح ميدهند.
avesta
20-08-2009, 08:16 PM
جداّ من موندم اخه چرا تو گراش به خانوما طبق قانون کار حقوق نمیدن؟!!!!!!!!!!!! :whistling
جالبه...وقتی میگی روزی 8 ساعت کار زیادهٰ میگن قانون کار همینه دیگه...ولی وقتی بحث حقوق میشه ٰ قانون کار اصلا معنی نداره....:blush:
gerash
21-08-2009, 02:18 AM
جداّ من موندم اخه چرا تو گراش به خانوما طبق قانون کار حقوق نمیدن؟!!!!!!!!!!!! :whistling
جالبه...وقتی میگی روزی 8 ساعت کار زیادهٰ میگن قانون کار همینه دیگه...ولی وقتی بحث حقوق میشه ٰ قانون کار اصلا معنی نداره....:blush:
مگر فکر میکنید به چند نفر در گراش طبق قانون کار حقوق میدهند؟
محمود تو بگو
Chapesh
21-08-2009, 11:42 AM
كي كار ذست خانما ميذه
مي خواي مملكت مونو به گوووووو بكشن........
:laugh::laugh:
*setare*
21-08-2009, 11:44 AM
كي كار ذست خانما ميذه
نه، می خوان مملکت رو دست یه چندتا ادم مثل شما مودب و با فرهنگ بدن تا کامروا بشه!
sara saba
23-08-2009, 05:35 PM
وقتي طبق قانون کار بهمون حقوق نميدن همون بهتر که به شغل شريف خانهداري بپردازيم
ولي مقصر خودمون هم هستيم که به اين وضع راضي هستيم
ARIYAYI BOY
23-08-2009, 05:39 PM
الان که هزار ماشاالله اونقدر کلاسشون رفته بالا که با ما را نمیان
ما واسه مطب خودمون یه دونه منشی میخاستیم پدرمون دراومد تا شکوفا شد
Harry Potter
23-08-2009, 08:34 PM
مگر فکر میکنید به چند نفر در گراش طبق قانون کار حقوق میدهند؟
محمود تو بگو
راستش من که کار بیمه بعضی کارگاهها و مغازه ها رو انجام میدم غیر از کارمندا و کسایی که کار دولتی می کنن ندیدم کسی طبق قانون کار حقوق بگیره و جالب اینجاس که کارمند خانم مثل کارمند آقا طبق قانون کار حقوق میگیره. (البته مطمئن نیستم بهتره بپرسم)
بابا میگن نود درصد مغازه های گراش حتی پروانه کسب هم ندارن! قانون کار کیلو ...:D
این محمود حالا من بودم یا ...:D
affection
17-12-2009, 09:10 PM
كي كار ذست خانما ميذه
لطفا به خانمها احترام بگذارید و احترام خودتون رو هم نگه دارید ، مثلا تا حالا کارا رو به شما اقایون سپردن اتفاق خاصی افتاده ؟ اتفاقا خانما بیشتر با جون و دل کار میکنن ، مهمترین وظیفه زن بچه داری و همسر داریه ، ولی چه اشکالی داره بیرون از خونه هم کار کنن ؟
finish
08-01-2010, 02:22 PM
كي كار ذست خانما ميذه
نه اينکه توي اين مدت که مملکت دست اقايون (( دوتا اشغال مثل شما )) البته بعضيا بوده همه رو راضي نگه داشتيد يه نگاه به جيب خودتو باباجونت بنداز معلوم ميشه
finish
08-01-2010, 02:25 PM
خانوم حتما بايد شاغل باشه . حتما حتما
affection
04-02-2010, 12:28 PM
نمیخوام توهین کنم به خانمایی که تو بوتیک و سوپر مارکت و اینجور جاها کار میکنن ، ولی من به شخصه با کار خانما تو این جور جاها مخالفم . ولی چه اشکالی داره خانمی که تو یه رشته ای تحصیل کرده تو همون رشته هم مشغول به کار بشه . واقعا کار خانما تو یه جاهایی مثل عکاسی و کارهای فتوشاپی و .. لازمه . حتما که ادم نباید فقر اقتصادی داشته باشه که بره سر کار .
اگه تعادل ایجاد بشه بین کارهای داخل خونه و بیرون از خونه ، خیلی هم برای روحیه زن خوبه و هم بقیه خانواده ، البته کاری که از روی عشق وعلاقه باشه و نه از روی اجبار
Queen_7
04-02-2010, 02:57 PM
به نظر من کار اگه با روحیه ی فرد هم خوانی داشته باشه چه برای مرد و چه برای زن باعث پیشرفت و شکوفاییه
و البته اگه خانم ها به کاری که در اون استعداد و علاقه دارن مشغول بشن هم برای پیشرفت و ترقی شون گام برداشتن و هم از فضای یکنواخت خانه کمی دور می شن
GOLDSTONE
04-02-2010, 03:32 PM
نمیخوام توهین کنم به خانمایی که تو بوتیک و سوپر مارکت و اینجور جاها کار میکنن ، ولی من به شخصه با کار خانما تو این جور جاها مخالفم . ولی چه اشکالی داره خانمی که تو یه رشته ای تحصیل کرده تو همون رشته هم مشغول به کار بشه . واقعا کار خانما تو یه جاهایی مثل عکاسی و کارهای فتوشاپی و .. لازمه . حتما که ادم نباید فقر اقتصادی داشته باشه که بره سر کار .
اگه تعادل ایجاد بشه بین کارهای داخل خونه و بیرون از خونه ، خیلی هم برای روحیه زن خوبه و هم بقیه خانواده ، البته کاری که از روی عشق وعلاقه باشه و نه از روی اجبار
با قسمت اول جمله ات موافقم بعضی از مشاغل آفت و آسیب هایی برای زن ایجاد می کنه ولی خوب بعضی از کارها هم هستن که اگر به خانوم ها واگذار شود بهتر انجام می گیرد......
finish
07-02-2010, 07:49 PM
زني که شغل داره فرهنگ هم داره
pink panther
09-02-2010, 12:17 AM
زني که شغل داره فرهنگ هم داره
مخالفم . هر شغلي نشانه فرهنگ نيست ...
wet lips.
09-02-2010, 12:50 AM
به خانواده ي خود رسيدن بهترين شغل زن هسش...
زماني زن ميتونه يه شغل داشته باشه كه اولا اون شغل برازنده اش باشه و كلاش خانوادگي خود و شوهرش زير سوال نره...ثانيا زن ماداميكه كه شغل به زندگي و فرزندانش ضربه نميزنه خوبه شاغل باشه، در غير اينصورت اين خانم با وجود شاغل بودن و نبود وقت براي رسيدن به شوهر و فرزند(كار منزل منظورم نيس چون كار منزل وظيفه ي زن نيست لطفي هسش كه خانم ها انجام ميدن) بزرگترين ظلم را به خانواده ي خود خواهند كرد ....
پس شغل زن هم ميتونه جايز باشه و هم ميتونه نباشه...بستگي به محيط كاري،نوع كار،مقدار وقت كاري و... بستگي دارد....:pimp::pimp:
asal banoo
09-02-2010, 01:06 AM
زنها در جامعه میتونن خیلی مفید ظاهر بشن تو هر شغلی میتونن موفق باشن ....حتی گاهی اوقات بهتر از مردها عمل میکنند .....نشنیدین میگن سیاستی که زن داره مرد نداره .......
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.