توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جشنواره ی موسیقی لار 22-26 آبان
Pianist
02-11-2005, 03:35 AM
22 تا 26 آبان ماه تو لار جشنواره ی موسیقی برگزاره که همه می تونن توش شرکت کنن چه آقا و چه خانوم.
این جشنواره به صورت تک نوازی دو نوازی و گروه نوازی برگزار می شه.
از علاقه مندان دعوت می شه اگه دوست دارن شرکت کنن. البته برای تماشا... چون مهلت ارسال اثار دیگه تموم شده.. از گراش هم هنرمندانی شرکت می کنن.
اومدنش ضرری نداره
پارسینا هم هست.
یا حق
Khatoon
02-11-2005, 05:09 AM
مکان اجرا کجاست؟
Pianist
02-11-2005, 05:18 AM
در پست بعدی می گم
Pianist
03-11-2005, 02:58 AM
مکان اجرا هم اینجاست
سالن دانشکده ی پرستاری
همون بغل بیمارستان امام رضا(ع)
وحيد راسگوادو
04-11-2005, 11:30 PM
مستر پيانيست
ميخواستم بدوونم منم هستم يا نه..................................
مرسي باي باي
Pianist
05-11-2005, 04:27 AM
نمی دونم آقا وحید... چیزی به من نگفتی
هنوز هم دیر نیست 5-6 روزی وقت داری تا نت ها رو تحویل بدی... ولی چیزی به من ندادی
ddvcdgtfb
07-11-2005, 02:50 PM
Am............E..............Am................... .E.....Am
گل گلدون من شكسته در باد تو بيا تا دلم نكرده فرياد
Am...................E.....................Am..... ...............E..Am
گل شبو ديگه شب بو نميده كي گل شبو رو از شاخه چيده
Am.............E.Dm............................Am. ......Dm.....Am
گوشه آسمون پر رنگين كمون من مثل تاريكي تو مثل مهتاب
Am.................E...Dm......................Am. ..............Dm...Am
اگه باد از سره زلف تو نگذره من ميرم گم ميشم تو جنگل خواب
Am..................E....Dm...F...............C... .G.........Dm..Am
گل گلدون من ماه ايوون من از تو تنها شدم چو ماهي از آب
Am..............E....Dm.........F................. ..C......G...Dm...Am
گل هر آرزو رفته از رنگو بو من شدم رود خونه دلم يه مرداب
E........Dm.........F.......................G..... ...........................Am
آسمون آبي ميشه اما گل خورشيد رو شاخه هاي بيد دلش ميگيره
E.....Dm...........F....................G......... .......................Am
دره مهتابي ميشه اما گل مهتاب از بركه هاي آب بالا نميره
Am........E.......Dm.......................Am..... .......................Dm
تو كه دست تكون ميدي به ستاره جون ميدي ميشكفه گل از گل باغ
Am........E.......Dm.......................Am..... .......................Dm
وقتي چشمات هم مياد دو ستاره كم مياد ميسوزه شقايق از داغ
سلام ميشه بگين اين نت چطوره؟
Pianist
11-11-2005, 08:29 PM
خوب اینم اطلاعات جدید واسه اونایی که می خوان بیان و تو جشنواره حضور پیدا کنن و کارای بچه ها رو ببینن
جشنواره از یک شنبه شروع میشه.... شنبه برنامه ی اجرایی به خانه فرهنگ فاکس می شه که کدومیک از بچه های گراش چه وقت اجرا داره...
برای شرکت در اونجا باید بلیط تهیه کرد البته مجانی
از صبح همون روز تو خانه فرهنگ لار یعنی نبش فلکه دوم لار بلیط فروشی می شه و همون روز بلیط همون شب به فروش میرسه.... می گم که مجانیه از کلمه ی فروش نترسید
یعنی اگر دوشنبه بخواید بیایید جشنواره باید همون روز بلیط بگیرید... و پیشنهاد می کنم اگه می خوایید بیاد زود اقدام کنید و گرنه همش به فروش می رسه.... چون حسابی شلوغ می شه.
جشنواره هم هر شب یعنی از یک شنبه شب تا 4 شنبه شب از ساعت 6.30 بعد از تو سالن دانشکده پرستاری لار برگزار میشه...
هر کی هم که بلیط می خواد و نمی تونه بره بگیره به خودم خبر بده... می تونه به خانه فرهنگ هم بسپره و بلیط رزرو کنه.
شماره ی خانه فرهنگ گراش2226659 بعد از ظهرها تماس بگیرید.
جشنواره ی خوبی خواهد بود
در اطلاعیه هاس بعدی می گم چه کسی چه وقت اجرا داره.
یا حق
Pianist
15-11-2005, 03:33 PM
سلام
برنامه 2 روز عقب افتاده یعنی از امشب شروع می شه
ایرانه دیگه
امشب 3 شنبه و فردا شب 4 شنبه گروه های سنتی اجرا دارن
5 شنبه و جمعه هم گروه های پاپ/....
بلیط هم که گفتم چطوری تهیه کنید
یا حق
امشب در چهارمين جشنواره موسيقي لار گروه پارسينا برنامه خودشونو اجرا كردند و مورد تشويق هنرمندان و هنر دوستان مواجع شد
گروه پارسينا كه با 4 قطعه شركت كرده بود توانست با اجراي زيبا و خوب خودشان اميدوارانه منتظر جواب فردا شب داوران باشد و مشخص شد كه بچه هاي اين گروه با همديگه كار كردند وزحمت كشيدند و متونند از اينم بهتر باشند
با ارزوي موفقيت تك تك بچه ها و شما
در ضمن پسر وحدت بازيگر خوب سينما و تئاتر هم قطعه اي اجرا كرد كه به پايان نرسيد
وحيد راسگوادو
18-11-2005, 05:13 AM
مرسي گروه پارسينا دارم حال مي كنم اي ول آخر شبي يه حالي بهموون دادي لااقل..................
ولي دارم از عصبانيت داق مي كنم آخه بايستي تو سره مسئولان برگزاري جشنواره زد فقط اگه جلو چشمام بيان با اين دستام خفشون مي كنم آخه پيانيست منو بگو 6 ماه قبل كه قرار بوود جشنواره برگزار شه چطور تمرين مي كردم به اميد اين كه يه خودي نشوون بديما چيكار كنيو ديگه ما اينيم.................
خوبه البته اونجا نبوديما اگرنه ضايع كرده بووديمو آبرومون رفته بوودو برگشته بوديم......................
اما خيلي حال مي كنم اينو بشنوم كه پارسينا اونجا واسه خودش يه كلاس اوومده كارشم گرفته......................
باي باي
Pianist
18-11-2005, 03:34 PM
با سلام خدمت همه ی دوستان هنرمند و هنر دوست
دیشب همه ی هنرمند های سبک های کلاسیک و پاپ اومدن کاراشونو اجرا کردند....
مراسم با قران و سرود ملی شروع شد.. بعد اجرای یانی در آکروپلیس یونان از طریق ویدئو پروجکشن پخش شد..
بعد از اون اولین اجرا اجرای گروه پارسینا بود...
بزار از زبون خودم بگم.
اول به خاطر صدابرداری و level گیری کلی مردم رو معطل کردیم.. تقصیر ما نبود.. ضعف صدا برداری بود...
بعدش هنگام اجرا ما که رو سن صدا رو خوب نمی شنیدیم به خاطر همین نتونستیم اون چیزی رو که می تونستیم اجرا کنیم رو به روی سن ببریم... با این حال اجرامون بی نقص به پایان رسید...
بعدش 2 گروه دیگه از لار اومدن اجرا کردن که کاراشون رو قشنگ ارائه دادن.....
بعد از اون نوبت دو نوازی ها بود... که اولین کار من بودم و آقای جباری با آهنگ بوسه ی زمستانی ساخته ی آقای بیژن مرتضوی...
اجرای بدی نبود ولی یکم توش نت فالش داشتیم....
بعدش دو نوازی آقایان پور ملا و ابراهیم تمیز بود که واقعا کارشون رو خوب اجرا کردن... مطمئنم توی دو نوازی اینا مقام می آرن.... خیلی زیبا اجرا کردن.. به طوری که وسط اجراشون همه تشویقشون می کردن در حالی که بایستی همه ساکت می موندند.
یه چند تا اجرای دیگه هم بود که من یادم نمی آد بعدش نوبت اجرای من و آقای عباسپور بود به نام الهه ی عطش از ساخته های خودم که آخرین دو نوازی به شمار می رفت....
می تونستم تاثیر گزاری این آهنگ رو روی جمعیت رو حس کنم.... هیچ کس نفس نمی کشید....
همه ساکت بودند...
بعد هم که تک نوازان اجرا کردند که اجرای پیانوی آقای معمارزاده از لار چشم گیر بود... احتمالا تو تک نوازی هم ا ون مقام میاره...
امروز نتیجه ها رو اعلام می کنن.... مطمئنم اول می شیم...
تا خدا چی بخواد
فعلا
یا حق
gerash
18-11-2005, 06:21 PM
انشاالله
خدا بهتون توفیق بده
Pianist
18-11-2005, 06:59 PM
راستی هر کی می خواد بیاد مطمئنم راش میدن ولی باید سر پا وایسه...
دیگه شرمنده.....
gerash
19-11-2005, 01:18 AM
سه جایزه برگزیده از جشنواره موسیقی
1. دربخش تکنوازی ویولون (موسیقی سنتی)
2. در بخش دونوازی که به گیتار برقی میثم پورملا و گیتار ابراهیم تمیز رسید
و سرانجام بهترین گروه موسیقی پاپ به گروه پارسینا
دیگه نبود؟
این خبر را زدم که خود ابوالحسن بیاد کاملش رو بزنه
Pianist
19-11-2005, 01:48 AM
سلام به همه
نمی دونید چقدر خوشحالم.... می گفتم اول می شیم ولی تا لحظه ی آخر باورم نمی شد...
ولی بالاخره ما تندیس بهترین گروه موسیقی پاپ رو بردیم...
جالب تر از همه برگزیده شدن دو نوازی آقایان تمیز و پور ملا بود.... همونطور که حدس زده بودم شد....
گفتم که اجراشون کاملا زیبا بود و تکنیکی...
و جالب تر از همه تندیس بهترین تکنوازی سنتی با ساز ویولن که به آقای جواد فیروزی تعلق گرفت....
واقعا خوشحال شدم وقتی اسم اونو بردن.... من اجراشو ندیده بودم که بتونم روش نظر بدم ولی می دونم که زیبا اجرا کرده... واقعا دست مریزاد....
می تونم بگم که همون حقی رو که سالها پیش از استادش یعنی آقای مجید رایگان ضایع کرده بودن رو الان پس گرفت... باید بهش آفرین گفت
اجرای آقای جواد صالحی و خانوم سحر صمیمی هم کمتر از این نبود.. من اجراشونو دیدم... واقعا زیبا اجرا کردن... دستشون درد نکنه...
در آخر یه چیز می خوام بگم....
همون چیزی که همیشه می گم...
ما می تونیم.....
یا حق
CAMELIA
19-11-2005, 01:57 AM
من هم تبريك مي گم.اميدوارم هميشه از اين مقاما بيارين .به اميد جهاني شدن
منم به هنرمندا و هنر دوستا تبريك ميگم
وحيد راسگوادو
19-11-2005, 03:38 AM
اي ول بابا مرسي حال دادي پيانست جان.................
واقعا تبريك داره بايستي يه همه ي بچه ها تبريك بگيم.........
آدم اين خبرا كه مي شنوه مي خواد از خوشحالي پر در بياره...................
چه حالي كردم پووز اين لاريهارو زدين آخه مغروورتر از خودشوون كسي نيستش................
تمريناته لاريهارو كه مي ديدم با اوون غروورشوون مي خواستم همشوون بيفتن يه پاي گراشيها مث اينكه همينطور شد.................
منم تبريك ميگم بهتوون پيانست جان اما بايستي بدوونين تموم نشده چيزي تازه اوله راهين.........
من كه اين آرزورو دارم واستوون كه خيلي چيزارو واسه خيليها ثابت كنين.................
به اميده موفقيت..........
ddvcdgtfb
19-11-2005, 10:41 PM
با عرض تبريك و خسته نباشيد خدمت همه اي هنر مندان موسيقي(پارسينا)اميدوارم هميشه خوش بدرخشن.
k1-Mohseni
20-11-2005, 05:31 PM
منم تبریک می گم. البته از ابتدا معلوم بود. در اجرای گروهی، پارسینا در این جشنواره رقیبی نداشت!
موفق باشید!
Pianist
30-11-2007, 02:33 PM
باز هم تو لار جشنواره موسیقی برگزار می شه.
در قسمت های تک نوازی و دو نوازی
هر کس از دوستان مایله که شرکت نه تا این هفته بیشتر وقت ندارن.
یعنی تا 12-13 آذر ماه 86 فکر کنم.
مطمئن نیستم البته.
هر کی می خواد در این جشنواره شرکت کنه سریع خودشو به خانه فرهنگ معرفی کنه... خانه فرهنگ بعد از ظهر های روزای کاری همیشه باز هست.
اگه کسی هست که تو خودش می بینه که یه اجرا داشته باشه حالا هر چی... خودشو معرفی کنه.
فعلا
موفق باشید.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.