PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شما چگونه تمرین میکنید؟

qwerty
03-11-2005, 05:01 AM
در اين مدتی که در انجمن مشغول به خواندن نوشته های دوستان بوده ام کاشف به عمل آمد که نوازندگان بسياری در اين شهر گهربار مشغول به امر فساد انگيزناک آموزش موسيقی ميباشند در اينجا مايلم اين دوستان درباره نوع تمرينات خود و يا چيزهايی که به نوعی به تمرين کردن ارتباطی دارد و احیانا چیزی که بشود اسم آنرا تجربيات شخصی گذاشت صحبت کنند.

خودم هم سعی ميکنم يه سری مطلب از يه جايی کش برم و اينجا بزنم.

وحيد راسگوادو
03-11-2005, 12:23 PM
مرسي جورتي آخه اوون چيزي كه تو دلم بودشو يو گفتين در اولين فرصت سوالتو واستوون پست مي‌كنم

qwerty
10-11-2005, 06:29 PM
تو سایت harmonytalk ([Only registered and activated users can see links]) یه مقاله زده که به صورت پرسش و پاسخ به نحوه تمرین کردن یک هنرجو پرداخته که بسیار جامع است و نمیشه بهش ایرادی گرفت تازه توی خود مقاله هم به مطالبی مربوط به تمرین کردن لینک داده. راستی این سایت هم com. ([Only registered and activated users can see links]) هستش هم net. ([Only registered and activated users can see links])

لینک مقاله نوازنده و تمرين:
صفحه اول ([Only registered and activated users can see links])
اینم صفحه آخر ([Only registered and activated users can see links])
تو خود صفحه اش بگردین لینک صفحات میانی هست.

cheraghe_barasati
20-12-2005, 02:21 AM
Jerry Coker پرفوسور موسيقي و نوازنده تواناي saxophone , استاد دانشگاه و همچنين نويسنده بيش از ۲۰ کتاب در زمينه موسيقي Jazz در ارتباط با روشهاي تمرين کردن موسيقي نظرياتي داره که خلاصه اونو اينجا ميارم.

ايشون معتقده که براي موفقيت بايد تمرين منظم داشته باشيد اونهم روزي ۷۵ دقيقه. حتماَ الان ميگيد اينکه چيزي نيست, آره شما بيشتر تمرين ميکنيد ولي تمرينهاي ما efficient نيست و از اونها بهره کافي نميگيريم. قول ميدم اگه اينکار رو بکنيد ظرف کمتر از شش ماه تغيير محسوسي در خودتون احساس خواهيد کرد. مهم نيست ساز شما چي هست اگر ميخواهيد نوازنده خوب Jazz بشيد بايد در هر نوبت تمرين به ترتيب اينکار ها رو انجام بديد:

۱- ابتدا براي اينکه وارد دنياي موسيقي بشيد به مدت ۵ دقيقه يک ملودي آرومي را که دوست داريد بزنيد.
۲- به مدت ۱۵ دقيقه بايد تمرين گام و آرپژ انجام بشه.
۳- به مدت ۱۰ دقيق بايد تمرين الگوهاي ملوديک يا بقولي riff انجام بديد.
۴- به مدت ۵ دقيق روي ملودي هاي جديد يا آکوردها improvise کنيد.
۵- براي مدت ۱۵ دقيق روي در آوردن (transcription) ملودي از روي نوار يا CD کار کنيد.
۶- به مدت ۱۰ دقيقه روي نقطه ضعف هاي خودتون کار کنيد, مثلآ توي بعض گام ها ضعف داريد يا با سرعت هاي زياد مشکل داريد و ...
۷- براي مدت ۱۵ دقيقه هم وقت براي ياد گيري يک آهنگ جديد بگذاريد. که شامل ملودي و هارموني باهم ميشه.

واقعا" اگه اين برنامه رو انجام بديد قول ميدم خيلي زود هم خودتون و هم اطرافيان شما تغيير محسوس در نوازندگي شما رو متوجه بشند. هنگام تمرين بايد بدونيم داريم چکار ميکنيم و از روي عادت کار نکنيم اين يکي از مهمترين اصوله,

qwerty
20-12-2005, 02:43 AM
خوب پسر خوب اینو هم که از سایت harmony talk گرفتی اقلا یه لینکی میدادی

cheraghe_barasati
20-12-2005, 02:50 AM
آخه خودتون قبل از من نوشتین!!
دوباره من چیو بنویسم؟!!!تازه توی یکی از تاپیک ها نوشتم که من مطلب هامو بیشتر از این سایت می گیرم!!اما باشه از الان به بعد هر چی می خوام بنویسم اول اسم منبع رو می گم خوبه؟!