PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انجمن و یک مشت بیکار

sayna
06-11-2005, 12:53 PM
من حرفها و نظراتی در مورد این انجمن دارم که شاید خیلی ها با اون مخالف و بعضی ها با اون موافق باشند.البته اینها نظرات شخصی منه که می تونه درست ویا غلط باشه.پس خواهشی که در ابتدا از شما دارم اینه که اگر این مطلب رو می خونید کمی انصاف داشته باشید و فکر کنید بعد اگر نظری داشتید بدهید.

من معمولا به سایت رایانت سر می زنم و در انجمن بیشتر سراغ قسمت های علم و دانش،کامپیوتر،موبایل(کلا بخش کامپیوتر و تکنولوژی) می روم که نسبت به بخشهای دیگر دارای بیننده(خواننده) خیلی کمتری است.

و تا جایی که من اطلاع دارم و می بینم موضوعات عمومی و هنر دارای طرفداران بیشتری است.البته خیلی خوبه که در گراش این همه هنر دوست و عاشق ادبیات و مذهب و …داشته باشیم! و نمی شود کسی را مجبور کرد به سراغ علم و دانش وآموختن مسایل علمی برود. ولی انصافا شما به عنوان یک کاربر و کسی که این انجمن رو پاتق خودتون کردید،فکر می کنید تا چه اندازه برای یادگرفتن و یا یاد دادن یک چیز به درد بخور به اینجا می آیید؟!
و یا چند نفر اینجا هستند که این کار را می کنند و نتیجه مثبتی می گیرند؟! سایت ها و انجمن های زیادی با هدف های مختلف و در زمینه های متنوع در سراسر دنیا وجود دارد .
ولی تا جایی که ما می بینیم هیچ کدام جدا از هدف و زمینه کاری پیش نمی روند.

سایت رایانت هم مانند خیلی از این سایت ها یک سایت جالب و مفید می باشد.(البته بستگی به کاربران آن دارد که تا چه حد این نتیجه را حاصل می کنند!)

پس زمانی که زمینه ای فراهم می شود و ما می توانیم در پیشرفت خودمان و شهر کوچکمان قدم برداریم ، چرا با بی تفاوتی و با هدف های پوچ این موقعیت را از دست بدهیم و یا حتی آن را برای دیگران خراب کنیم و سد راه آنان شویم.

آمدن به انجمن ،ولگردی در آن،به دنبال موضوعی برای سرگرم کردن خود گشتن ، دادن نظرات بیخودی برای خودی نشان دادن ،به دنبال شناسایی افراد و گرفتن آمار همشهریان(خصوصا جنس مخالف)بودن،چت کردن، جرو بحث های بی مورد و خیلی چیزهای دیگر؛اینها چیزهایی هستند که یک مشت نوجوان و جوان در یک محیط کوچی مانند گراش به آن اعتیاد پیدا کر ده اند. و خود شما هم این را می دانید و واقعیتی است که نمی شود از آن فرار کرد.

ولی چرا زمانی که همین جوانان و نوجوانان می توانند در راه پیشرفت شهر و جامعه خود کاری بکنند (و یا گذشته از این برای خودشان سودی ببرند)،با این کارهای بیجا و بی فایده و شاید هم زیان آور به خودشان ،خانواده و شهرشان ظلم می کنند؟!

چرا یک عده از افرادی که خود در این محیط کوچک و متعصب زندگی می کنند و با آن آشنایی دارند به دنبال چت کردن با جنس مخالف به هر دلیلی می روند؟بهترین دلیل می تواندهمسریابی باشد که آن هم به هیچ وجه جواب نمی دهد و به درد نمی خورد (که مطمئنا در اینجا کسی به این دلیل چت نمیکند و اگر هم بکند نتیجه مثبتی نمی گیرد)

پس می توان گفت این گونه از چت ها جز اذیت کردن ،سر کار گذاشتن دیگران،هوس بازی،سرگرمی و وقت گذرانی هیچ دلیل و هدف دیگری را دنبال نمی کند.

چرا ما گراشیها هیچ وقت فکر نمی کنیم در مقابل شهرمان مسئولیم و حتی اگر شده برای بالا بردن کلاس خودمان هم که باشد هیچ کاری به نفع آن انجام نمی دهیم ؟چرا فکری به حال فرهنگمان و درست کردن آن نمی کنیم؟

چرا یک مشت آدم که می توانند کاری بکنند به دنبال هدفهای واهی و پوچ سر به لاک بیخیالی فرو برده اند.گذشتگان و بزرگترهای ما اگر کاری نکردند ،گند هم نزدند،برای خرابکاری مثل ما راه چند ساله را به یکباره طی نکردند!!!

بیشتر از این بحث رو طولانی نمی کنم چون آدم حوصله خوندن متنهای دراز رو نداره.

ولی خواهشی که از شما دارم اینه که یه کم فکر کنید!ما با این وقت تلف کردن ها هیچ سودی نمی بریم.بلکه گذشته از این که به دیگران ضرر می زنیم وپول پدرامون رو حروم می کنیم،به نفس خودمون ظلم کردیم!!!

sayna
06-11-2005, 12:53 PM
1-متن بالا رو با لحن تند نخونید.چون من اینو با هدف خیرخواهانه نوشتم.و لا غیر..!!

2-نمی دونستم اینو تو کدوم بخش بنویسم.هدفم بالا بردن شانس خونده شدن این مطلب بود .و لا غیر..!!

3-منتظر جوابها و اظهارنظرهای الکی نیستم،وقتشو هم ندارم.فقط پذیرای نظرات مثبت و سازنده ام .و لا غیر..!!

gerash
06-11-2005, 03:11 PM
نظرات شما متین
اما
به این کاری که توی انجمن رایانت انجمن می‌شود چت نمی‌گویند (چت را خیلی‌ها به عنوان فحش استعمال می‌کنند)
توی عمق هر چیزی بروید شکل‌ةای از پوچی حضور دارد.
فکر کنم این کار از خیلی کارهای دیگه برای فرهنگ گراش موثرتر باشد. حداقل‌اش این است که جمعی تشکیل شده است که در وقت ضروری می‌تواند به افکار عمومی شکل بدهد. وقت‌اش اثرش را می‌بینید.مثلاً من برای شب شعر از طریق انجمن همه را دعوت کردم و تقریباً از نتیجه راضی بودم.

شما اینجا چه می‌کنید؟

remediouse
06-11-2005, 04:53 PM
اول از همه من اعلام کنم که بالا بردن کلاس چیز غلطیه.کسی که بعد از سن 15 سالگی سعی کنه کلاسش رو بالا ببره یه کم نشانه عقده داشتنه(نظر منه البته)
دوم اینکه به گفته آقای گراش به این انجمن چت نمیگن.
من یه سایت بهتون میدم که مثل همین رایانت خودمونه.
[Only registered and activated users can see links]
بیشتر در موردش فکر کنین.

valayat008
06-11-2005, 05:37 PM
بابا واقعا دست مريزاد خيلي خيلي گل گفتي ولي به اين نميگن چت

sayna
06-11-2005, 05:48 PM
من خیلیها رو دیدم که از طریق این انجمن با هم آشنا می شوند و با مسنجرهایی مثل یاهو با هم چت می کنند اینجا که فوقش پیام خصوصی بشه داد.
من افراد محترمی مانند آقای خواجه پور رو نمی گم که کارهای مثبت و به درد بخور رو انجام می دهند و همچنین نگفتم که این سایت به درد نمی خوره من گفتم که این سایت مفیده و خیلی بهتر از این هم می تونه باشه.من خیلی ها رو دیدم و شنیدم که چه کارای الکی و بیخودی(مثل آشنایی و چت و..)رو انجام می دن .
حتی زمانی که نظری میدن یا مطلبی می ذارن فقط برای هدف های باطله .
شما خودتون قضاوت کنید چند نفر مثل آقای خواجه پور و امثال ایشون تو این انجمن هستند؟که واقعا برای پیشبرد اهداف مثبتشون تو این سایت عضو هستند و فعالیت می کنند؟
با اطلاعی که من از این اعضا دارم همشون حتی اگر کاری را اینجا انجام می دهند پشت پرده به همان علافیهای مذکور مشغولند.
من باز هم می گویم زمانی که موقعیت و مکانی به خوبی این سایت به وجود آمده چرا به درستی از آن استفاده نشود؟ و سعی در بهتر شدن آن نداشته باشیم؟
خواهشی هم که دارم این است که زمانی که آفلاین هستید این مطلب رو بخونید چون من می دونم متنش زیاده و ممکنه با عجله خونده بشه و خیلی چیزها رو درست نخونید و جا بندازید و نظرهای بی مورد بدید!

Mahdi
06-11-2005, 06:56 PM
خیلی از حرف های شما را قبول دارم. منتها معمولا ما ( ایرانی ها) به جای اینکه راه کار نشان دهیم فقط به انتقاد می پردازیم. قبول داریم که این انجمن آن چیزی نیست که باید باشد ولی آیا همین شما که انتقاد می کنید راه حل بهتری سراغ دارید.
راه اندازی این انجمن کاری است که ما می توانستیم انجام بدهیم و انجام دادیم. همین صحبت هایی که جنابعالی می فرمایید و بسیار هم بجاست، اگر این انجمن نبود آیا جای دیگری مطرح می ساختید یا نه؟
شاید بگویید که ما بی رسانه نمانده ایم که این انجمن بخواهد خلا موجود را پر کند ولی به عنوان نمونه عرض می کنم رسانه هایی مثل روزنامه ها و ماه نامه ها مانند عصر گراش چقدر می تواند شبیه به این انجمن عمل کند؟! هر چند مقایسه بین این دو قیاس مع الفارق است!
(لازم می بینم برای اینکه احیانا سو تفاهمی پیش نیاید اعلام کنم که بنده هم عضو هیات تحریره عصر گراش می باشد)

قبل از این که این انجمن راه اندازی شود کلی فکر کردیم که چه مطالبی باید در انجمن مطرح شود که به شود جامعه مان باشد. ولی بعد از راه اندازی به این نتیجه رسیدیم که فرضیات ما در باره موضوعات مورد علاقه مردم لزوما همان چیزی نیست که ما مد نظر داشتیم پس مدیرانی برای انجمن انتخاب کردیم که هم در کنترل انجمن ما را یاری کنند و هم بتوانیم از علم و تخصص ایشان در راستای اعتلای فرهنگ جامعه استفاده کنیم.
هر چند دوستان زحمت زیادی می کشند ولی هنوز اندر خم یک کوچه ایم. من در اینجا بر خودم لازم می بینم از یکایک مدیران عزیز و کاربران محترم تشکر کنم که کمک کردند قدمی هر چند کوتاه برای بالا بردن سطح فرهنگ جامعه برداشته شود.
به نظر من از این انجمن می توان استفاده های بسیار بهتری نمود. نمونه هایش را شما می تواند در انجمن های بانوان که به مسایل بانوان می پردازد و یا انجمن ادبیات که تاپیک شعر جدی ما ([Only registered and activated users can see links])(به عنوان مثال) به نقد اشعار شما می پردازد و یا انجمن مذهبی که سعی در رفع شبهات دینی دارد، ببینید.

پیشنهاد من این است که علاوه بر انتقادهای سازنده ای که می فرمایید سعی کنید راه کار هم ارایه کنید تا با همکاری هم بتوانیم برای جامعه مان مفیدتر باشیم.
ببخشید که طولانی شد.
موفق باشید

heavenly_demon
06-11-2005, 08:17 PM
به نظر من هر کسی سعی می کنه یه جورایی مفید واقع بشه واسه ی شهر و همشهری هاش
و توی این تاپیکها نظری بده!اما این دیگه بستگی به خود فرد داره که چه جوری خودشو نشون بده
مثلا یکی خودشو با شعراش و نظر دادن و نقد کردن یکی با مطالب علمی یکی با حرف و نقد درباره ی
موسیقی و یکی میاد اینجا که بگه چند تا فحش بلده و در کل هر کسی با یه منظوری یه id
می سازه و میاد توی اجمن!اما ما (بعضی ها نه همه)باید هدفمون رواصلاح کنیم!و بااین منظور که
فرهنگ و علم و توانایی خودمون رو نشون بدیم بیاییم اینجا!وگرنه هر کسی می تونه هر جایی دعوا
راه بندازه و بحثای الکی بکنه.پس با این فکر که کارهای شما معرف شما و نشون دهنده ی شخصیت شماست توی تاپیکها مطلب بنویسید.

gerash
07-11-2005, 12:32 AM
گذشته از تمام حرف‌هایی که تا اینجا گفته شده از این زاویه هم به قضیه نگاه کنید. این هم زاویه‌ای دیگر است.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
گریزی از مهمل بود نیست.
من مخالفم که آدم همیشه باید هدف‌های گنده داشته باشد
من مخالفم که ادم هر کاری (تاکید می‌کنم تمام کارها) که می کند به دنبال نتیجه‌ و اثر بخشی‌اش برای خود و جامعه باشد
من مخالفم که لذت فراموش شود.
چه کسی گفت هر جایی می‌شود دعوا کرد و بحث‌های الکی راه انداخت نه آخر کجا می‌شود؟ خودتان بگوید یک جا به من نشان بدهید راحت بروم داد بزنم و یکی نگوید های نره‌خر خفه
چه کسی گفته ما گراشی‌ها و یا ما فقط ایرانی‌ها از اینترنت به عنوان بازیکنک استفاده می‌کنیم.

کمی تامل کنید این همه سریال چرند تلویزیون که می‌بینید چیزی جز مهمل و خزعبلات است. این همه گفتگوی خانوادگی که توی آن نه خیری به دنیا می‌رسد و نه خیری به آخرت، این همه مجله خانواده که ... و چیزهای مجاز و غیر مجاز دیگری که کمی روی آن تامل و اندیشه کنید چیزی جز وقت تلف کردن بیهوده نیست.
هنوز اینترنت برای ما عادی نشده فکر می‌کنیم آن لاین بودن پول هدر دادن است. چقدر از گفتگوهای تلفنی ما چرند است؟ چقر از آن‌هایی که موبایل دارند با آن کار ضروری انجام می‌دهند؟ اینترنت هم همین است باید باید باید بخش مهمل داشته باشد باید کنار علم و تکنولوژی این‌ها باشد.
گریز ناپذیر است و من دوست‌اش دارم. من کری خواندن فوتبال را به اندازه ورزش برای سلامتی مفید می‌دانم. من طنز عبید زاکانی را تعالی‌بخش تر از غزل حافظ می‌دانم.

بهتر است از نقش نفس لوامه را بازی کردن دست بدارید
از نصحیت کردن
از این بخواهید جلو به اصطلاح انحراف جوان مردم را بگیرید.
من آدم بشو نیستم
زور الکی نزنید.

من می‌خواهم نفس بکشم.
بگذارید نفس بکشم
بعد از ساعت‌ها و ساعت‌ها بیایم اینجا بحث بکنم شاید الکی
این بخشی از دنیا آینده است. نمی‌گویم تمام آن
این بخشی از آینده است شما نمی‌توانید پاک‌اش کنید
من نفس خواهم کشید
و لذت خواهم برد

و در کنار آن جدی خواهم بود فقط وقت‌هایی که لازم است
فقط وقت‌هایی که مجبورم
نه اینجا

ddvcdgtfb
07-11-2005, 05:23 PM
be nazar man adam age bekhad digran ro dorost kone avl bayd az khodesh va fekr khodesh shoro kone

sayna
07-11-2005, 06:30 PM
chera hame inja faghat kalemeye chat ro didand?! Chashmha ra bayad shost!kami in cheshma ro baz tar konid vaghe binanetar negah konid.

Shoma aghaye khajepur, shoma ke migid man naghshe nafse lavame ra bazi mikonam,hamin shoma ke migid nemikhaid asare mosbat baraye ejtema dashte bashid.khode shoma hamin alan ba harfay ke zadid chand nafar poshte sareton daghighan be jaye dorost khondane matlabe man omadan harfe shoma ro tekrar kardan ke: be in site nemigan chat!!!man hich vaght hamchin harfi nazadam,yek bar ham goftam ke az tarighe in site ashnaee va chat ba messenger!!!!!

Mibinid ke shoma be onvane yek olgoo cheghad hame az shoma va harfatun hesab mibaran!!!pas nagid ke nemikham tasir gozar basham!!

Ba shenakhti ke man az shoma daram hata age bekhaid vase khodetun nafas bekeshid,lezat bebarid ya har kare digey ,rahetun eshtebah nist,shoma ingoone mohkam be hadafaye khodetun miresid va movafagh mishid.

Vali hame injoori nistan kheylia mian fohsh midan .ki gofte ke har kasi ejaze dare hamchin ghalati bokone toye yek mohite kuchik ke ono mishnasan va shayad ham azash hesab mibaran!!! Kheyliha az kuchiktarin chiz tasir migiran.chera shomaee ke karhaton hata age be khatere lezat ham ke bashe eshtebah nist,harfi mizanid ke baghi be eshtebah fekr konan mishe har ghalati kard?!

Hamin shoma ke migid inja mikhaid be door az nafse lavame azad bashid ,shoma shakhsiatetun ejaze mide fohsh bedin ya kasi ro aziat konid?(manzooram shukhiaye dostane nist)

Aghaye khajepur adamha,shakhsiatashun,akhlagh o raftareshun,hame chizeshun ba ham fargh dare.

Man in matlab ro baraye har kasi mitonam neveshte basham be joz shoma.

Shoma hama ro ba khodetun yeki mibinid?!

Alan ba in harfatun omadid zehne baghiaro nesbat be harfaye man kharab kardid!

Man hamun avale harfam gofte budam shayad kheylia mokhalef va bazia movafegh bashan ba harfam va ina nazarate shakhsie mane(nazarate shakhasi ham mitone dorost bashe ham ghalat)

Va man ba in harfay ke zadam az hamon aval enteghad paziri khodam ro elam kardam.

Vali aya hameye harfaye man ghalat bud?!

Azady haghe hamast,lezat haghe hamast,in site kheyli mofide man ba hich kodom az inha mokhalef nistam,mani ke khodam javonam va mesle baghie javoona dast be har kari momkene bezanam,chize dur az vagheyat va mokhalef ba azadi o lezat nemigam.

Nafse lavame nemige narid toye site,sher nagid,tabadole nazar nakonid.shomaee ke kharetun az pol gozashte,shomaee ke ba har badi nemilarzid,

fekr mikonid hameye nojavanha o javanha mesle shoman?

In bacheha makhsosan dokhtaray ke ba yek kaleme harfe masalan asheghaneye pesare(ke chizi joz havas nist) behesh del mibande o afsordegi o badesh ham ke moshakhase…

Ina ro chi migid?!

Man toye in site shayad kamtar az 10 bar omade basham va faghat be bakhsh elmish raftam (va matlab gozahtam ke hich binandey ham nadasht) va baghie ghesmatasho naidam.vali harfay ke mizanam be khatere chizaye ke birun az mohite internet az azaye oon mishnavam..

Man aksare azasho mishnasam.ye mosht dokhtaro pesar ke miran ba ham dust mishan kareshun be birun az mohite net mikeshe va koli dardesar ke badesh be vojod miad ..age man in masayel ro nemididam hich vaght nemiomadam inja in harfa ro bezanam va mesle ghabl bitafavot..

sayna
07-11-2005, 06:40 PM
مرسي.من از نظرات مفيد همه شما ممنونم.
حالا من کلي فکر کردم ديدم همه شما راست ميگيد.
اينجا مي تونه جاي خوبي براي خالي کردن عقده ها باشه .ديگه مهم نيست اين عقده ها چه جوري و با چه فشاري خالي بشه و عاقبت چي مي شه.
وقتي همه نظرشون يکيه ،مسلما من که نظر متفاوتي دارم اشتباه مي کنم.
پس من هم ديگه بايد نظرم رو با شما يکي کنم تا اصلاح بشم.
به اميد خالي شدن همه عقده ها و لذت بردن همه و از بين رفتن همه آدمهاي عقده اي!!!!

remediouse
07-11-2005, 07:14 PM
اشتباه نکنین...بحث عقده خالی کردن نیست.این انجمن شاید این مزیت رو داشته باشه که دوستان نظراتشون رو بیان کنند،حالا اینکه بعضی ها رعایت ادب رو ندارن دیگه مشکل ریشه ئی هست و اینکه برای برخی دیگه هم خوبه و اینه که حداقل برای چند لحظه هم که شده ازفکر اعمال نا درست در میان و شاید مزیت هائی که به ذهن من نمی رسه...
لطف کنید بر اعصابتون مسلّط باشید...امکان داره که تاپیکتون موثر باشه...موفق باشین.

Mahdi
07-11-2005, 07:17 PM
با سلام خدمت sayna و بقیه کاربران محترم
از آنجایی که sayna خودشان اعلام آمادگی کردند که مورد نقد قرار گیرند چند نکته را به عرضتان می رسانم.
...آمدن به انجمن ،ولگردی در آن،به دنبال موضوعی برای سرگرم کردن خود گشتن ، دادن نظرات بیخودی برای خودی نشان دادن ،به دنبال شناسایی افراد و گرفتن آمار همشهریان(خصوصا جنس مخالف)بودن،چت کردن، جرو بحث های بی مورد و خیلی چیزهای دیگر؛اینها چیزهایی هستند که یک مشت نوجوان و جوان در یک محیط کوچی مانند گراش به آن اعتیاد پیدا کر ده اند. و خود شما هم این را می دانید و واقعیتی است که نمی شود از آن فرار کرد.

آیا واقعا کاربران این انجمن همان کاری را انجام می دهند که شما می فرمایید؟!؟
لطفا برای اثبات نظرتان مثال(هایی) بیاورید که نشان دهنده ی جرو بحث های بیخودی، به دنبال شناسایی.....، چت کردن، دادن نظرات .... در این انجمن باشد.

Man toye in site shayad kamtar az 10 bar omade basham va faghat be bakhsh elmish raftam (va matlab gozahtam ke hich binandey ham nadasht) va baghie ghesmatasho naidam.vali harfay ke mizanam be khatere chizaye ke birun az mohite internet az azaye oon mishnavam..

اگر هم بخش های علمی انجمن کم بیننده است فکر نمی کنید اشکال از جانب امثال بنده و شما باشد؟ چرا به خودمان نگفتیم آیا برای ارتقای سطح علمی جامعه( در این مورد انجمن) کاری انجام داده ایم یا نه؟

Man aksare azasho mishnasam.ye mosht dokhtaro pesar ke miran ba ham dust mishan kareshun be birun az mohite net mikeshe va koli dardesar ke badesh be vojod miad ..age man in masayel ro nemididam hich vaght nemiomadam inja in harfa ro bezanam va mesle ghabl bitafavot..

اگر بنا بر شناختن اعضای انجمن باشد بنده بیشتر از شما کاربران انجمن را می شناسم و فکر نکنم شما بتوانید بگویید که اکثر اعضا را می شناسید. من با توجه به وضعیتی که در این انجمن دارم می توانم ادعا کنم که بیشتر از شما بقیه اعضا را می شناسم و تا جایی که خبر دارم کاربران اینطور که شما می فرمایید نیستند که دختر و پسر تو این انجمن همدیگر را پیدا کنند و با هم دوست شوند و ....
در ضمن از این که بی تفاوت نیستید بسیار خوشحالم و امیدوارم این روحیه ی انتقادی را همیشه داشته باشید.

ddvcdgtfb
07-11-2005, 11:33 PM
sanya kheily tond rafti dar in shaki nist ka shoma delet bary javonha misoze vali akhe shoma be hame tohin kardin yakam bishtar fekr kon ba taasob va gharzvarzi nemsihe omid eslahva dasht

sayna
08-11-2005, 03:13 PM
avalan man hich vaght hamchin harfi nazadam ke hameye aza injurian va in harfa ro be hame nesbat nadadam!!
sanian man age harfi zadam inja dalil daram va khodam ba cheshme khodam didam aghaye alemi mikhaid biam beheton begam kia che karay mikonan?!
tak tak esm bebaram va dardesaray ke dorost shode ro begam?!
shayad ma kheylia ro mishnasim ke az nazare ma khoban va hich kari ham nemikonan vali khob kheyli kara mikonan ke ma motevajeh nemishim albate man be kasi tohin ham nemikonam in kara ham ghanoonan jorm nist vali khob vojdanan bekhaim hesab konim chera!!
hala ham ziad sakht nagirid man in harfa ro zamani neveshtam ke mozoate project am ro gozashtam to in site ba subjecte help yani man be jaye inke dar morede khode project javab begiram koli peyghame shakhsi ve pm be id yahoom dashtam ke yekish ham be dard bokhor nabud va ye harfay zadan ke man az shedate asabaniat omadam in matlab ro gozashtam agar na man ziad be inja nemiam va kheyli kheyli kam pish omade matlabi ro bekhonam age khondam ham az bakhshe elmi bude na jaye dige!!

Mahdi
08-11-2005, 06:20 PM
لطفا طبق قوانین انجمن فارسی بنویسید.

sayna
08-11-2005, 10:48 PM
"bebakhshid man labtopam farsi nadare kheyli sakhtame farsi type konam vali khob say mikonam in moshkel ro ye joori hal konam."
Shoma mitonid toye in forum az senfha va shoghlaye mokhtalef yek nafar (motekhases)ro davat konid va bakhshi ro be onha ekhtesas bedid.

Masalan bakhshe pezeshki ..ke mitonid az yek doctor omomi ya doctor darusaz davat konid.ta dar inja be soalat va moshkelate afrad javab bedan ke ham mitonan inja javab bedan va ham age niazi bashe afrad be matab beran .ke ham be nafe pezeshk mishe ham be nafe shoma va ham azaye forum.

Va hamchenin dar zaminehaye digar…

In ham yek pishnahad vase aghaye alemi.

(Albate agar ghablan khodeton be in mozo fekr nakarde bashin)

CAMELIA
09-11-2005, 05:46 AM
"من تنها براي خود، قانون هستم و براي همه قانون نمي باشم".من هم قانوونامو دووست دارم چوون مي توونم اوونا رو هر وقت دلم خواست زير پا بذارم در قير اين صوورت اوون قانوون معنايي نخواهد داشت.من كسي رو مجبور نمي كنم كه از قانووناي من پيروي كنه. من اگه بخوام خودم باشم بايد هميشه واسه همه unknown باشم .مي دوونين چرا؟چوون قانووناي من خلاف عرفه در نتيجه من خودم شخصيتي خلاف عرف(گراش) دارم كه هر جا اوونو رو نمي كنم .اينجا مي توونه مكان مناسبي باشه تا من نظر واقعيم و بدوون هيچ واهمه اي بگم و حرفامو بزنم(با خالي كردن عقده اشتباهي نگيرين،كه اين هم تقصير فرهنگ درب و داقوون خودموونه).اگه هم منو بشناسن زياد مهم ني ...بالاخره اين نظر منه و حداقل واسه خودم مورد احترامه......."من آنهايي را دوست دارم كه تنها براي نزول ، زيست مي كنند زيرا آنها بالا روندگان اند"اين و هم به ياد داشته باشيم بد ني......dear sayna با بخشي از حرفات موافقم اما.............

Mahdi
09-11-2005, 09:42 AM
............Shoma mitonid toye in forum az senfha va shoghlaye mokhtalef yek nafar (motekhases)ro davat konid va bakhshi ro be onha ekhtesas bedid.
...................

سلام
آفرین. حالاشد! منظورم این است که از حالت فقط دید انتقادی بیرون آمدید و پیشنهاد دادید. بسیار متشکرم که به فکر اصلاح هستید و اما جوابیه:
من بارها برای جلب نظر متخصصان در هر صنف با تعداد زیادی از این بزرگواران درباره این انجمن و درخواست کمک و همفکری دعوت کرده ام. نتیجه این مذاکرات! فعلا این است که تعدادی از این دوستان به ما جواب مثبت داده اند مانند همین مدیران محترم که الان در خدمتشان هستیم.
برای بقیه موارد تلاش من همچنان باقیست و سعی می کنم بای نحو کان از هر تخصصی حداقل یک نفر را برای مدیریت و عضو هیات علمی هر انجمن به همکاری دعوت کنم. منتها چند مشکل کوچک در این باره وجود دارد:

- این انجمن نوپاست و نیاز به تبلیغ و گسترش کمی و کیفی دارد تا بتواند نظر این عزیزان را جلب کند.
- همانطور که می دانید اینترنت به آن صورتی که مد نظر بنده و شما است گسترش نیافته و تعداد زیادی از افراد جامعه با این مقوله آشنایی هر چند کم ندارند بنابراین مجبوریم از دوستانی که بیشتر با اینترنت کار کرده اند برای همکاری دعوت کنیم که نتیجه اش محدودیت در تعداد این افراد برای همکاری با انجمن می باشد.

من حتی با چند اداره صحبت کردم که اگر مایل باشند می توانند از این انجمن برای ارتباط با همشهریان استفاده کنند و حرفشان را به مردم بگویند که تعدادی از این ادارات جواب مثبت داده اند و بنا شد روابط عمومی این ادارات محترم در این باره با ما همکاری کنند ولی به همان دلیلی که ذکر شد این هدف هنوز محقق نشده است.

اگر شما کسی را برای این کار مناسب دیدید و تمایل به همکاری در این زمینه است لطف کنید به ما معرفی کنید تا من در این رابطه با ایشان صحبت کنم.
موفق باشید

Kasra
10-11-2005, 12:52 AM
حرفهای سایانا را به دل نگیرید هر کس هر چی می خواد اینجا می نویسه چه از دلتنگیهاش چه از فحش دادناشون بزارین اینم هر چی دلش می خواد بگه اخه اینم خفه شد از بس این حرفهای مهم رو تو دلش نگه داشت.

دريا دل
11-11-2005, 10:23 AM
بعضي از حرفاي شما درست،ولي خود من كه يه خانمم تنها تفريح من ميتونه اينترنت باشه (البته بگم چت هم كه گفته بودين نمي كنم چون اصلا خوشم نمياد مگر مواقعي كه چند نفر با هم باشيم و با سر مار گذاشتن طرف و اونم سر كار گذاشتن ما بخواهيم بخنديم البته اونم بعد از سالي يك بار) .تازه تو انجمن درسته بعضي از حرفهايي كه نبايد زده ميشه ولي از نظريات همديگه استفاده مي كنيم مثلل مي دونيم پسرها و دخترها چه نظري راجع به ازدواج و ... دارند و اين مي تونه خيلي سازنده باشه.:p

Mahdi
11-11-2005, 10:01 PM
حرفهای سایانا را به دل نگیرید هر کس هر چی می خواد اینجا می نویسه چه از دلتنگیهاش چه از فحش دادناشون بزارین اینم هر چی دلش می خواد بگه اخه اینم خفه شد از بس این حرفهای مهم رو تو دلش نگه داشت.
اینطور نیست که هر کس هر چیزی خواست بنویسه و خبری هم نشه. یادتون باشه انجمن چت یاهو نیست که هیچ کنترلی رو نوشته هاش نباشه. برای هر انجمنی مدیرانی در نظر گرفته شده اند که کارشان کنترل و نظارت بر نوشته های کاربران است.
من تا الان چند ده پست را برخلاف میلم حذف و یا ویرایش کرده ام حتی مواردی بوده که پست های مدیرا را نیز حذف و یا ویرایش کرده ام. چون معتقدم اگر کنترلی روی نوشته ها نباشه انجمن به یه چت آفلاین! (به تعبیر من) تبدیل میشه. هر چه زمان می گذرد کنترل بری نوشته ها سخت و سخت تر میشه و زمان زیادی صرف می کنه. پس به همکاری از جانب اعضا نیاز داریم.
باز هم تکرار می کنم کابران محترمی که قوانین انجمن را نخوانده اند برای یک بار هم که شده قوانین را بخوانند تا اگر برخوردی از طرف مدیران صورت گرفت هیچ شائبه ای برای این عزیزان ایجاد نشه.
موفق باشید

remediouse
20-11-2005, 07:44 PM
چون جای خاصی رو برای بیان این سوال ندیدم و تاپیک زدن در این مورد هم بی خود بود ترجیح دادم اینجا سوالم رو بگم که مربوط به همین بیکار بودنه.
چرا بعضیا فکر می کنند یه آدمی مثل من بیکاره که دائم به انجمن سر میزنه؟دوست دارم جواب سوالم رو از کاربرا بشنوم.
ممنون میشم...

dadash sia
21-11-2005, 12:26 AM
نه داداش .
هیچکی از رو بیکاری نمیاد اینجا .
هر کی میاد تو این انجمن لابد یه سوالی نوشته یا یه برنامه درخواست کرده یا.....
ولی این دلیل نمیشه که از رو بیکاری باشه.
خود من وقتی میام اینجا هم مطلب میذارم هم از اینجا مطلب میگیرم.بخصوص تو تاپیک خبر.
همشم تحقیق واسه مدرسه است.
من که نمیام واسه یه سر زدن به این انجمن برم کارت بخرم.
مجبور هم نیستم.
ولی ادم واسه تنوع نیاز داره .

remediouse
22-11-2005, 02:42 PM
همه اینجوری فکر نمی کنند.البته ممکنه چون خودشون بیکارند فکر می کنند ما هم مثل خودشونیم .امیدوارم این تفکر غلط از بین بره.

dadash sia
22-11-2005, 10:31 PM
منم امیدوارم.
خدا کند اینطور باشد