PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ششمین جشنواره فیلم کوتاه کل

Kasra
29-11-2009, 11:27 PM
من همیشه فقط شب اخر رو میتونستم برم اما ایندفعه شب دوم رو رفتیم.

راستش واسه من هیچ چیز جدیدی نسبت به دوره های قبل نداشت و هیچ چنگی به دل نزد.

تنها فیلمی که امشب کمی به دلم نشست مستند خلبان عباس دوران بود.

همینجور انیمیشن آخری هم اگه اون برداشتی که من از داشتم رو میخواس برسونه چیز جالبی بود.

حالا شماها هم اگه گزارشی از شب اول یا امشب اگه دارین میتونید بنویسین.

Galaxy
29-11-2009, 11:58 PM
نسبتا 1-2 تاش جالب بود من جمله عباس دوران جالب بود.:msn-wink:

khalilabad21
30-11-2009, 12:13 AM
تبليغات در سطح نسبتا پايين
فيلم ها در سطح پايين
دكور در سطح فوق العاده پايين

در حد دعوت از استانهاي همجوار و بيش از 100 جلسه ميتينگ براي جشنواره و ثبت اون در دفتر فرهنگ استان نبود.

mahe man
30-11-2009, 12:28 AM
به نظر منم فیلمهای امشب زیاد راضی کننده نبود البته دوتاش بد نبود.
آنونس جشنواره هم در سطح نسبتا ضعیفی بود.

Harry Potter
30-11-2009, 12:38 AM
به نظر منم فیلمهای امشب زیاد راضی کننده نبود البته دوتاش بد نبود.
آنونس جشنواره هم در سطح نسبتا ضعیفی بود.

ببخشین خانم دکتر ما سوادمون داره بوق میزنه ! این آنونس که وگفتین یعنی چه؟:wacko:

ramayana
30-11-2009, 12:45 AM
من شب اول را رفتم از خیلی‌ها شنیدم می‌گفتند مهم این است که آدم فیلمش را به همسرش تقدیم کند

Mahdi
30-11-2009, 12:45 AM
تبليغات در سطح نسبتا پايين
فيلم ها در سطح پايين
دكور در سطح فوق العاده پايين

در حد دعوت از استانهاي همجوار و بيش از 100 جلسه ميتينگ براي جشنواره و ثبت اون در دفتر فرهنگ استان نبود.
شما خودتان را ناراحت نکنید. آسمان همه جا این رنگی است. فکر نکنید بقیه جشنواره ها "کن" هستند و حلوا خیرات می کنند. شرایط را نگاه کنید و کلاهتان را بالا بیندازید که همین جشنواره، هم غنیمت است و شاهکار. شاهد عرضم این که بشمارید ببینید چند جشنواره شبیه این حتی پایینتر از این در منطقه یا حتی استان وجود دارد؟!
پیش نهاد می کنم برای درک بهتر عرض بنده چند روزی را با این دوستان یا گروه ها و انجمن ها و کانون های دیگر سپری کنید و از نزدیک مشکلات شان را ببینید و با اینان همگفت و شنود شوید، تا ببینید یک من ماست چند کیلو کره خواهد داد.

Harry Potter
30-11-2009, 12:48 AM
من شب اول را رفتم از خیلی‌ها شنیدم می‌گفتند مهم این است که آدم فیلمش را به همسرش تقدیم کند

حالا اگه همسر نداشته باشه چی؟:blush:

CAMELIA
30-11-2009, 12:49 AM
سازماندهی و اجرای برنامه خوب بود. یادمه دوره های پیش "اکران" فیلم ها زیاد نقص فنی داشت اما امسال بدون هیچ اتلاف وقتی فیلما رو نشون میدن و زمانبندی شده و به نظم فیلما اکران می شد.
به قول نرگس گفتنی باید رو یه کاغذی، تابلوی چیزی بزرگ برا تماشاچیا می نوشتن"لطفاً شعور را رعایت فرمایید"
کیفیت فیلما هم از لحاظ بصری هم از لحاظ سمعی نسبت به دوره های قبل خیلی بهتر بود(محتوا رو فعلاً کاری ندارم!) تبلیغات بد نبود. دکور چیزی فراتر از افتضاح بود. رئیس خانه فرهنگ هم نسبت به دوره قبل خوشتیپ تر بود :D

CAMELIA
30-11-2009, 12:57 AM
در قسمت "با تشکر و سپاس فراوان از" علاوه بر اسامی محمد خواجه پور و مسعود غفوری اسم همسر یا حالا هر جنس مونثی که بهش علاقه ی قلبی داره بیاره همینجوری که تشکر نکرده از دنیا نره:D

khalilabad21
30-11-2009, 12:57 AM
شما خودتان را ناراحت نکنید. آسمان همه جا این رنگی است. فکر نکنید بقیه جشنواره ها "کن" هستند و حلوا خیرات می کنند. شرایط را نگاه کنید و کلاهتان را بالا بیندازید که همین جشنواره، هم غنیمت است و شاهکار. شاهد عرضم این که بشمارید ببینید چند جشنواره شبیه این حتی پایینتر از این در منطقه یا حتی استان وجود دارد؟!
پیش نهاد می کنم برای درک بهتر عرض بنده چند روزی را با این دوستان یا گروه ها و انجمن ها و کانون های دیگر سپری کنید و از نزدیک مشکلات شان را ببینید و با اینان همگفت و شنود شوید، تا ببینید یک من ماست چند کیلو کره خواهد داد.
شب اول آقايي كنار دست ما نشسته بود و علي الظاهر اولين بار بود كه به جشنواره آمده بود.
بعد از روشن شدن چراغ ها و اتمام فيلم ها و مابقي كارها با حالت عصبانيت در حال خروج از سالن بود.
وقتي حال او را جويا شدم گفت:فيلماي هاليوودي كجا اين فيلما كجا؟!

غرض از اين مطلب اين بود كه ما انتقادمان در حد خودمان است نه هاليوود و امثالهم.

CAMELIA
30-11-2009, 12:59 AM
البته مستحب واجب آن است که در ابتدا همسر اختیار نماید بعد فیلم بسازد:D

khalilabad21
30-11-2009, 01:05 AM
البته مستحب واجب آن است که در ابتدا همسر اختیار نماید بعد فیلم بسازد:D
خوب آخه بعضي همسرا هستند وقتي دوربين دست ميگيرن انقد دوربين رو زوم ميكنن تو دهن بازيگر كه اگه بخواد اونو تقديم همسرش بكنه، همسرش احساس ميكنه كه بهش فحش داده تا تقديم!

Kasra
30-11-2009, 09:57 AM
جسارت نباشه اما کاشکی عوض این همه خرج و فیلم،میرفتن محاکمه در خیابان رو می اوردن نگاه میکردیم حالشو میبردیم :whistling

Kasra
30-11-2009, 10:09 AM
در ضمن یه پیشرفتی که من دیدم توی دست زدن و سوت زدن خانومها بود که جای خرسندی داره :yes:

کم کم دیگه باید بفرستیمشون رو پشت بوم کفتر هوا کنن :blush:

یکی بود دم به دقیقه هنوز فیلما تموم نمیشد دست میزد.دیگه واقعا خونم به جوش اومده بود و اگه جلو دستم بود خفش میکردم.من مونده بودم هیشکی اخه بغل دستش نبود بزنه تو سرش.:mad:

Kasra
30-11-2009, 12:58 PM
[Only registered and activated users can see links]

ششمین جشنواره فیلم کوتاه کل گراش با حضور فیلمسازانی از استانهای فارس ، بوشهر و هرمزگان در گراش لارستان آغاز شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، دبیر اجرایی این جشنواره گفت:در جشنواره امسال 135 فیلم به دبیرخانه ارسال شده است .
صلاحی افزود: از میان آثار رسیده فقط 31 اثر پس از داوری به مرحله مسابقه راه خواهند یافت. وی گفت:در بخش ویژه آثاری از استان های بوشهر و هرمزگان جذابیت این جشنواره را دو چندان کرده است. در شب آغازین جشنواره 12 فیلم کوتاه از شیراز، بوشهر ،کازرون، جهرم ، استهبان و گراش اکران شد .

Kasra
30-11-2009, 12:59 PM
با هدف ارتقاء سطح فرهنگ و بهره مندی حداکثری از ظرفیت ها و توانمندیها و کشف استعدادهای هنری در استان خصوصاً در زمینه فیلم کوتاه و با استعانت از خداوند متعال و بهره گیری از اساتید، هنرمندان، فرهنگ دوستان و کسانی که همواره در مسیر توسعه فرهنگی جامعه گام بر می دارند، ششمین جشنواره استانی" فیلم کوتاه کل گراش" با حضور هنرمندان و علاقمندان به این رشته در آذرماه 1388 در شهرستان لارستان برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس؛ تفاوت این دوره جشنواره با دورههاي گذشته، استانی شدن آن و حضور هنرمندان فیلم ساز از استان های بوشهر و هرمزگان به عنوان میهمان در جشنواره ششم می باشد.
بر پایه همین گزارش از دیگر ویژگی های این دوره حضور اساتید برجسته و هنرمندان صاحب نام در این جشنواره می باشد که در فراخوان جشنواره اسامی آنها درج خواهد شد. همچنین دعوت از پیشکسوتان شهرستان از ویژگی های دیگر جشنواره ششم بوده که به منظور هر چه بهتر برگزار شدن آن ، جشنواره به صورت استانی و با حضور فیلم سازان کل استان در آذرماه 88 برگزار و فراخوان آن نیز تا آخر تیرماه توسط دبیرخانه جشنواره مشخص و اعلام می گردد.

Kasra
30-11-2009, 01:05 PM
خبرگزاري آريا- با هدف ارتقاء سطح فرهنگ و بهره مندي حداکثري از ظرفيت ها و توانمنديها و کشف استعدادهاي هنري در استان خصوصاً در زمينه فيلم کوتاه و با استعانت از خداوند متعال و بهره گيري از اساتيد، هنرمندان، فرهنگ دوستان و کساني که همواره در مسير توسعه فرهنگي جامعه گام بر مي دارند، ششمين جشنواره استاني" فيلم کوتاه کل گراش" با حضور هنرمندان و علاقمندان به اين رشته در آذرماه 1388 در شهرستان لارستان برگزار مي شود.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از روابط عمومي اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي فارس؛ تفاوت اين دوره جشنواره با دوره هاي گذشته، استاني شدن آن و حضور هنرمندان فيلم ساز از استان هاي بوشهر و هرمزگان به عنوان ميهمان در جشنواره ششم مي باشد.
بر پايه همين گزارش از ديگر ويژگي هاي اين دوره حضور اساتيد برجسته و هنرمندان صاحب نام در اين جشنواره مي باشد که در فراخوان جشنواره اسامي آنها درج خواهد شد. همچنين دعوت از پيشکسوتان شهرستان از ويژگي هاي ديگر جشنواره ششم بوده که به منظور هر چه بهتر برگزار شدن آن ، جشنواره به صورت استاني و با حضور فيلم سازان کل استان در آذرماه 88 برگزار و فراخوان آن نيز تا آخر تيرماه توسط دبيرخانه جشنواره مشخص و اعلام مي گردد.

Kasra
30-11-2009, 01:07 PM
ششمین جشنواره فیلم کوتاه کل گراش با حضور فیلمسازانی از استانهای فارس – بوشهر و هرمزگان در گراش لارستان آغاز شد .دبیر اجرایی این جشنواره گفت : در ششمین دوره این جشنواره آثار رسیده 100 درصد افزایش یافته و 135 فیلم به دبیرخانه ارسال شده است . در شب آغازین جشنواره کل 12 فیلم کوتاه از شیراز – بوشهر – کازرون – جهرم – استهبان و گراش اکران شد .صلاحی با بیان اینکه امسال در بخش ویژه آثاری از استان های بوشهر و هرمزگان جذابیت این جشنواره را دو چندان کرده است افزود: از میان آثار رسیده فقط 31 اثر پس از داوری به مرحله مسابقه راه خواهند یافت .

CAMELIA
30-11-2009, 02:04 PM
در ضمن یه پیشرفتی که من دیدم توی دست زدن و سوت زدن خانومها بود که جای خرسندی داره :yes:

یکی بود دم به دقیقه هنوز فیلما تموم نمیشد دست میزد.دیگه واقعا خونم به جوش اومده بود و اگه جلو دستم بود خفش میکردم.من مونده بودم هیشکی اخه بغل دستش نبود بزنه تو سرش.:mad:
من پشت سرش بودم اتفاقاً زدم تو سرش. از اون دختر چغله های کلاس اول دبیرستانی بود. ولی خب اونا روی هم رفته 3 نفر بودند و من روی هم رفته نصف نفر! خلاصه یه ذره فقط ساکت شدند:blush:

hobab
30-11-2009, 02:07 PM

من يه جا فقط اشتباهي دست زدم كه اون فقط من تنها نبودم بلكه بيشتر جمعيت دست زدن كه بعد چن ديقه متوجه شديم كه فيلم هنوز تموم نشده!

ولي جدا از اين بحثا من فقط از دو فيلم بيشتر خوشم نيومد!

بقيش خيلي الكي بود!

Kasra
30-11-2009, 02:27 PM
من پشت سرش بودم اتفاقاً زدم تو سرش. از اون دختر چغله های کلاس اول دبیرستانی بود. ولی خب اونا روی هم رفته 3 نفر بودند و من روی هم رفته نصف نفر! خلاصه یه ذره فقط ساکت شدند:blush:

پشت سریتو بلند میکردی میزدی تو سرش.شاید اینجوری تاثیر بیشتری داشت.:yes:

البته کاب کفش هم چیز مفیدی میتونست باشه.:yes:

ما هم پشت سرمون چندتا بچه زیر سن قانونی نشسته بودن و هی حرف میزدن و دست میزدن و سوت میزدن.

آدم چیزی بهشون بگه نولمه و پر رو تر میشن بچه های این دور و زمون،چیزی هم نگی باز نولمن.:blush:

خلاصه واسه سالهای بعد به نظر من بچه های زیر 18 سال رو راه ندن خیلی بهتر میتونه باشه.
چون اونا فکر میکنن اومدن نگاه ارگ عروسی یا مثلا فیلمهای تام و جری و یا دزد و پلیس یا بزن بزن و یا خنده دار.
خب دیگه طبیعی هست حوصلشون سر میره.

Kasra
30-11-2009, 02:29 PM
من يه جا فقط اشتباهي دست زدم كه اون فقط من تنها نبودم بلكه بيشتر جمعيت دست زدن كه بعد چن ديقه متوجه شديم كه فيلم هنوز تموم نشده!

ولي جدا از اين بحثا من فقط از دو فيلم بيشتر خوشم نيومد!

بقيش خيلي الكي بود!

اینو به دل نگیر اشتباه شده دیگه.:msn-wink:

ولی خداییش آنونس می اومد بالا دس میزدن.میرفت پایین دست میزدن.فیلم شروع میشد دس میزدن.فیلم تموم میشد دس میزدن.اسامی می اومد بالا دس میزدن.اسامی میرفت پایین دست میزدن اسامی میرفت بالا دست میزدن.توی فیلم شب و روز میشد دست میزدن.خلاصه هر چی میشد دست میزدن.:wacko:

dadashkaiko
30-11-2009, 04:46 PM
ازم کل با فراز و نشیبهاش!
شب اول رو رفتیم، فیلمهای قشنگی بود/// یکی از اونا به نام جزرومد خیلی زیبا بود/// مفهوم کودکی در کنار دریا و بزرگ شدن کنار مرداب!

//////////////

دیشب رو نشستیم پای فوتبال!
................................
نظر1: این همه سال هستش که بر و بچه های سینمای گراش واسه این شهر و جشنواره زحمت کشیدن!
حال کل، دیگر آن برکه کوچک نیست!
بهتر است، فکری به حال مکان برگزاری آنجا شود....
در سینما دیگر صندلی سالم نمانده است....

نظر2: امسال آبروی این جشنواره رو بچه های بوشهر خریدن! و طبق گفته خیلی از منتقدان و کارگردانان، فیلمهایی که از همین گراش و اطراف بود خیلی قویتر نسبت به فیلمهای شیراز!

//////////////////////
دوستانی که ادعا دارند کل هیچ نیست! ، بهتر است همت کنند و چیزش کنند!

alone star
30-11-2009, 05:05 PM
ازم کل با فراز و نشیبهاش!
شب اول رو رفتیم، فیلمهای قشنگی بود/// یکی از اونا به نام جزرومد خیلی زیبا بود/// مفهوم کودکی در کنار دریا و بزرگ شدن کنار مرداب!

//////////////

دیشب رو نشستیم پای فوتبال!
................................
نظر1: این همه سال هستش که بر و بچه های سینمای گراش واسه این شهر و جشنواره زحمت کشیدن!
حال کل، دیگر آن برکه کوچک نیست!
بهتر است، فکری به حال مکان برگزاری آنجا شود....
در سینما دیگر صندلی سالم نمانده است....

نظر2: امسال آبروی این جشنواره رو بچه های بوشهر خریدن! و طبق گفته خیلی از منتقدان و کارگردانان، فیلمهایی که از همین گراش و اطراف بود خیلی قویتر نسبت به فیلمهای شیراز!

//////////////////////
دوستانی که ادعا دارند کل هیچ نیست! ، بهتر است همت کنند و چیزش کنند!

برادر برکه ی کل که همیشه بزرگ بوده :D

h.a
30-11-2009, 10:17 PM
اینو به دل نگیر اشتباه شده دیگه.:msn-wink:

ولی خداییش آنونس می اومد بالا دس میزدن.میرفت پایین دست میزدن.فیلم شروع میشد دس میزدن.فیلم تموم میشد دس میزدن.اسامی می اومد بالا دس میزدن.اسامی میرفت پایین دست میزدن اسامی میرفت بالا دست میزدن.توی فیلم شب و روز میشد دست میزدن.خلاصه هر چی میشد دست میزدن.:wacko:

چه بزن بزنی بوده پس!:naughty:

dry lips
30-11-2009, 10:33 PM

یکی بود دم به دقیقه هنوز فیلما تموم نمیشد دست میزد.دیگه واقعا خونم به جوش اومده بود و اگه جلو دستم بود خفش میکردم.من مونده بودم هیشکی اخه بغل دستش نبود بزنه تو سرش.:mad: :heh::heh::heh::heh:
بس بكو جرا اينقد كراش داره بارون مياد.......:D

dadashkaiko
30-11-2009, 11:48 PM
برادر برکه ی کل که همیشه بزرگ بوده :D

:D
نه خب شما مفهومی بخونینش! :whistling

*setare*
01-12-2009, 12:01 AM
اهم هر سه شب رو مجانی رفتم زحمت کشیدم فیلم دیدم اومدم بیرون. پذیرایی هم شدم. دل تون بسوزه!

شب اول:
فیلم هاش بد نبودن. من چون اکشن دوست دارم از فیلم آقای محسنی خوشم اومد. در کل شب اول این دوره نسبت به شب اول دوره پیش بهتر بود. هم از نظر نظم و هم از نظر هماهنگی (این یکی رو شدید خوب شده بود.) تنها ناهماهنگی شب اول پخش نشدن صدای سرود ملی بود که من هی به بغلی ها می گفتم ما باید از خودمون بدونیم و پاشیم و بخونیم و بعدشم کف مرتب بعد بشینیم، اما کسی خودشو ضایع نکرد خدا رو شکر.

شب دوم:
اگه درس نداشتم مطمئنم خوابم می برد. یه سری شبیه به هم رو دنبال می کرد. واسه شب دوم خیلی شوق داشتم. از صبح تا یه ربع به هفت کلاس داشتم که بینش از یک تا سه اومدم خونه و مجبور بودم گزارش بنویسم، بعد از کلاس هم رفتم سینما. (نه ناهار خودم و نه شام. اون روز فقط یک کیک و یک عدد آب میوه خورده بودم و بعدش هم که خوابیدم!)
این بگم که بس که از فیلماش خوشم نمی اومد، دو درس زبان فارسی که فرداش امتحان داشتیم رو خیلی خوب اونجا تونستم بخونم!

شب سوم:
امشب فیلماش خداییش توپ بودن. با شام اول خیلی حال کردم، سیاست خوبی به کار بست زنه:D امشب بر و بچ و هم دیدیم بیشتر خوشید. پذیرایی خصوصی هم که شدیم:pimp:

نظر من:
کاش محتوای فیلم ها بهتر می شدن. بعضی هاشون واقعا آبکی هستن! مثلا اولین فیلم شب اول خیلی قشنگ می شد بهترین مفهوم ها رو توش کنجوند، اما اخرش زد همه چیز و خراب کرد به نظر من. یعنی بد تموم شد و زحمات اولیه رو نصف و نیمه به باد داد. 

سوتی:
شب دوم 88/9/7 !!!!!!:D:heh::blush:

fanoose67
01-12-2009, 12:39 AM
اهم هر سه شب رو مجانی رفتم زحمت کشیدم فیلم دیدم اومدم بیرون. پذیرایی هم شدم. دل تون بسوزه!

شب اول:
فیلم هاش بد نبودن. من چون اکشن دوست دارم از فیلم آقای محسنی خوشم اومد. در کل شب اول این دوره نسبت به شب اول دوره پیش بهتر بود. هم از نظر نظم و هم از نظر هماهنگی (این یکی رو شدید خوب شده بود.) تنها ناهماهنگی شب اول پخش نشدن صدای سرود ملی بود که من هی به بغلی ها می گفتم ما باید از خودمون بدونیم و پاشیم و بخونیم و بعدشم کف مرتب بعد بشینیم، اما کسی خودشو ضایع نکرد خدا رو شکر.

شب دوم:
اگه درس نداشتم مطمئنم خوابم می برد. یه سری شبیه به هم رو دنبال می کرد. واسه شب دوم خیلی شوق داشتم. از صبح تا یه ربع به هفت کلاس داشتم که بینش از یک تا سه اومدم خونه و مجبور بودم گزارش بنویسم، بعد از کلاس هم رفتم سینما. (نه ناهار خودم و نه شام. اون روز فقط یک کیک و یک عدد آب میوه خورده بودم و بعدش هم که خوابیدم!)
این بگم که بس که از فیلماش خوشم نمی اومد، دو درس زبان فارسی که فرداش امتحان داشتیم رو خیلی خوب اونجا تونستم بخونم!

شب سوم:
امشب فیلماش خداییش توپ بودن. با شام اول خیلی حال کردم، سیاست خوبی به کار بست زنه:D امشب بر و بچ و هم دیدیم بیشتر خوشید. پذیرایی خصوصی هم که شدیم:pimp:

نظر من:
کاش محتوای فیلم ها بهتر می شدن. بعضی هاشون واقعا آبکی هستن! مثلا اولین فیلم شب اول خیلی قشنگ می شد بهترین مفهوم ها رو توش کنجوند، اما اخرش زد همه چیز و خراب کرد به نظر من. یعنی بد تموم شد و زحمات اولیه رو نصف و نیمه به باد داد.

سوتی:
شب دوم 88/9/7 !!!!!!:D:heh::blush:
پس بگو که شما کاره ما رو خراب می کنین.
هی مجانی میرین داخل ما که بلیط خریدیم باید پشت در بمونیم و بهمون بگن جا نیست.
واقعاً که.
ای خدا پارتی هم به ما ندادی.
ولی خدایش دست دختر عمه هام درد نکنه که همیشه هوامو دارند.

*setare*
01-12-2009, 12:43 AM
اهم اهم بازم باید دلتون بسوزه!
دوستان من هم پشت در بودن، اما به داخل راه یافتن و روی صندلی هم نشاندم شان.

سال پیش هم منو عسل پشت در بودیم و بقیه داشتن منت می کشیدن، ما سر به زیر انداخته و وارد شدیم. و البته بهترین جا هم نشستیم.
اهم اهم

pink panther
01-12-2009, 12:46 AM
واقعا كلي پشت در معطل شديم اصلا رسمش نبود از مسئولين هم كسي رسيدگي نميكرد آخرسر هم بعد كلي معطلي برگشتيم خونه :yes:

fanoose67
01-12-2009, 12:54 AM
اهم اهم بازم باید دلتون بسوزه!
دوستان من هم پشت در بودن، اما به داخل راه یافتن و روی صندلی هم نشاندم شان.

سال پیش هم منو عسل پشت در بودیم و بقیه داشتن منت می کشیدن، ما سر به زیر انداخته و وارد شدیم. و البته بهترین جا هم نشستیم.
اهم اهم
من و دوستم هم با کلی تماس و رایزنی چون بهم گفته بودند که امشب حتماً بیام آخر رفتیم داخل و رو صندلی و بهترین جا هم نشستیم.

gerash
01-12-2009, 01:19 AM
ساعت آغاز جشنواره ساعت هفت و نیم بود. من به کسانی که خواستند بیایند با توجه به تجربیات سال‌های قبل گفتم. شب آخر را حتماً زود بیایید.

درباره سالن هم فکر کنم سالن سینما در حد ظرفیت گراش صندلی دارد. دوستان باید لطف کنند و سر وقت بیایند.

fanoose67
01-12-2009, 01:47 AM
خوب باید بلیط ها رو به اندازه ی تعداد صندلی ها بفروشند یا اگه جا ندارند بلیط به اونا ندن.
آخه امشب همه با پارتی بازی میومدن داخل.
اصلاً من خودم میدیدم که خیلی ها بلیط نداشتند و میزاشتن بیان داخل.

fanoose67
01-12-2009, 01:50 AM
قسمته اهدا جوایزش خیلی خوب برگزار شد.
دسته همشون درد نکنه.مخصوصاً کی؟
ابوالحسن حسینی:clap:

mahe man
01-12-2009, 01:57 AM
ببخشین خانم دکتر ما سوادمون داره بوق میزنه ! این آنونس که وگفتین یعنی چه؟:wacko:
آنونس همون تیزرهای سینمایی و تبلیغاتی برای معرفی یک فیلم یا جشنواره سینمایه که البته این تیزر میتونه از تیکه هایی یک فیلم هم گرفته بشه.

Queen_7
01-12-2009, 02:11 AM
هرچند به سختی رامون دادن اما در کل خوب بود

mahe man
01-12-2009, 02:18 AM
فیلم های امشب به نسبت شبای گذشته فیلمای بهتری بودن خصوصا شام اول و 50/50 که ترانه گراشیش هم باحال بود.

باید مثله سال گذشته موقع اهدا جوایز به هر کارگردان قسمتی از فیلمش رو هم نشون میداد.

اعتراف میکنم که بنده هم تا جایی که در توان داشتم سه عدد از بستگانم را که کمی دیر تر آمده بودند بواسطه پارتی روانه ی سالن کردم:pimp:
البته برای رهاجان و وفای عزیز و نیز یلدای بارانی گرام متاسفانه نشد کاری بکنم:sweatdrop

Kasra
01-12-2009, 11:18 AM
شب سوم رو کلاس داشتیم و به زور از لار تاکسی گیرمون اومد و خودمون رو رسوندیم.از قبل به دوستام گفته بودم واسه من بلیط بگیرن اونجا پیش مسئولش بذارن و جا هم واسم بذارن.خلاصه وقتی رسیدم دیدم یه عالمه دختر و پسر جمع هستن که بلیط نیست و پشت درن.ما رفتیم پشت در گفتم فلانی واسه من جا گرفته.گفت اها تو یکی بیا داخل.طفلی همه وایساده بودن ما رفتیم تو.:D

خلاصه اینکه فیلمای دیشب واقعا خیلی بهتر بودن و از بیشترش خوشم اومد بجز بعضیهاش که دیگه کشک خالص بودن.
اون فیلمی که آقاهه زنش رو کشته بود رو یکی اگه واسه من توضیح بده چی به چی بود ممنون میشم.اخه ما بس اینا عین ..... حرف میزدن و صدای باندها هم مثل همیشه زیاد خوب نبود(شایدم از صدا برداری فیلم بوده) درست نمیشنیدیم چی میگفتن.از یکی از بچه ها پرسیدم گفت اون پسری که بغل زنش خوابیده بوده بردار زنش بوده.گفتم مطمئنی؟گفت نه ولی خودم حدس میزنم پس توام میتونی واسه خودت ازش برداشت کنی :huh:

از حواشیش هم میتونم به متلک باحال آقای مواج اشاره کنم که گفتن تیپ زدن هم جزو حواشی هست که خودشون رو به نمایش بذارن :naughty:(خلاصه یه چی تو این مایه ها گفتن)

کلا بعضی وقتا آدم فکر میکرد اومده عروسی.عروسی نبودا.ولی ادم فکر میکرد که عروسیه در حالی که اصلا عروسی نبود.ولی دست کمی از عروسی نداشت.:whistling

تنها چیزی که مثل هر سال منو میرنجوند باز رفتار و صحبتهای ناشایستی بود که بعضیها هنگام سخنرانی مخصوصا آقای فدائیان داشتن.که آقای فدائیان گفتن صبر کنید الان تموم میشه.خب چندتا فحش به ادم بگن بهتر از اینه چنین چیزی بهت بگن.
اما بعضی ها شعورشون در حد تیم ملی هم نبود.
من یکی شرمم میشد و حتی یه بار به دوتا دیگه دوستم گفتم پاشین بریم که دارن اوباشی در میارن،زشته.بعد گفتم بَر میدیم اگه جمعش 9 شد میریم.دیدم خیلی شرط سختیه.گفتم اگه عدد فرد شد میریم.که خلاصه بَر دادیم و فرد که شد هیچ و سه تامون هم 3 اوردیم و 9 شد و در جا هر 3تامون زدیم زیر خنده و گفتیم حالا اینهمه نشستیم بقیشم میشینیم.زشته موقع سخنرانی یه نفر سرمون رو بندازیم پایین و بریم بیرون.

خدا وکیل من مونده بودم بعضی اصلا واسه چی اومدن.هورا،سوت،شعار،انگار اومده بودن بازی فوتبال(دریغ از یه ذره احترام) :blush:
ما باید فرهنگمون رو اینجور جاها ارتقا بدیم،نه بابای تهرانی بگه یا ابوالفضل اینجا دیگه کجاس :blink:
من یه لحظه فکر کردم پشت سرم قناری نشسته.یه لحظه شوق کردم و سرمو برگردوندم که بگیرمش و برم بفروشمش واسه سال اینده بتونم فیلم بسازم با پولش که تا برگشتم دیدم یه آقا پسر چاق و چله دو دستشو کرده تو دهنش و داره چلچله سر میده :huh:

منم فقط یه تبسم بهش زدم.اما پشیمون شدم که چرا بهش نگفتم:خوشحالی الان؟:)

حتی یه بار که دیگه صدای سوتها به اوج خودش رسیده بود.من یه نیم نگاهی به سمت خواهران کردم و دیدم یه دختری که دقیقا اولین صندلی نزدیک به نرده ها نشسته ریلکس دستش تو دهنشه و داره سوت میزنه.وقتی هم چراغا رو روشن کردن مثلا میخواست بگه چیزی پشت دندونش مونده داشت با دندوناش کلنجار میرفت که ضایع نشه.
هر چند فکر کنم شهری بود و طفلی نمیدونست اینجا گراشه و جو گیر شده بود.

در آخر هم به دوست خودم آقای محسنی تبریک میگم،هر چند موفق نشدم فیلم شب اولشو ببینم اما از فیلم شب آخرش خوشم اومد و نسبت به سالهای قبل واقعا پیشرفت داشت.فقط به نظر من موندم چرا بازم مثل یه فیلم پارسالش با زبون گراشی بود.به نظر من فارسی بود بهتر بود.هر چند که اینجوری شاید میخواستن زبون مارو به جاهای دیگه بشناسونن.

فیلم آقای شاه محمدی هم خوب بود و بیشتر از این خوشم اومد که اصلا نمیشد چنین چیزی پیش بینی کرد.

مستند دیشاب هم جالب بود،چون تا حالا ندیده بودم چطور درست میشه.

شب اول رو هم حیف که نبودیم و انگار فیلمای خوبی پخش شده.

کلا فقط انگار شب دوم زیاد مالی نبوده.

واقعا جا داره از تمام برگزار کنندگان این مراسم تشکر بشه که واقعا زحمت کشیدن.

همینطور انتظار میره که واسه موسیقی هم چنین جشنواره هایی بذارن.:yes:

خلاصه این چیزایی بود که یادم مونده بود و گفتم.

به امید بهتر شدن در دوره های بعدی و سالهای آینده.:)

Kasra
01-12-2009, 11:19 AM
یه چیز دیگه راجب اونایی که پشت در مونده بودن.یادمه پارسال هم دقیقا اینجور شد.اما اخرش همه رو راه دادن و تو راهرو ها نشستن.حالا نمیدونم چرا امسال به شدت سال قبل عمل نکردن که همه فیض ببرن.:whistling

katrin
01-12-2009, 01:47 PM
با کلی اصرار اجزه گرفتیم (از مامان)اومدیم حالا هم که رسیدیم جا نبود:whistling
اله غمینی دفعدو:blink:

hobab
01-12-2009, 02:32 PM
با کلی اصرار اجزه گرفتیم (از مامان)اومدیم حالا هم که رسیدیم جا نبود:whistling
اله غمینی دفعدو:blink:
بابا ما كه هم رفتيم پايين جا نبود كه رفتيم بالا بالا نشستيم البته اونجاي كه نشستيمم غنيمتي بود وگرنه مثل شماها پشت در ميمونديم!

Kasra
01-12-2009, 02:41 PM
بهترین بازیگر فیلم: 1. هامون 2. کاغذ بی‌خط 3. شوکران

بهترین کارگردان: 1. داریوش مهرجویی 2. ناصر تقوایی 3. ابراهیم حاتمی‌کیا

بهترین بازیگر مرد:1. خسرو شکیبایی 2. پرویز پرستویی 3. داریوش ارجمند

بهترین بازیگر زن: 1. سوسن تسلیمی 2. فاطمه معتمد‌آریا 3. گوهر خیراندیش

fanoose67
01-12-2009, 08:56 PM
من فقط در این جشنواره از این زورم میومد که اونایی که بلیط داشتن چه بومی و چه غیر بومی.
مثلاً لاری ها را که بلیط داشتند رو راه می دادند ولی بچه های گراشی که بلیط داشتند رو راه نمیدادند.
مال خودمون خار داره.
واقعاً که هرچی لاری ها سرمون بیارن حقمونه.

h.a
01-12-2009, 10:17 PM
لطفا فقط در مورد مسائل این جشنواره بحرفید و نه کاری به موی ملت داشته باشید و نه مسائل نامربوط!

تشکر!

mahe man
02-12-2009, 12:55 AM
اینم گزارش از بانوان حاضر در شب دوم جشنواره، نظرات بقیه رو هم بدونیم بد نیست:

اشتیاق افراد برای تماشای فیلم‌های ششمین جشنواره استانی فیلم کوتاه کل با ارتقاء سطح کیفی و کمی جشنواره به نسبت سال‌های گذشته زیاده تر شده است. آدم‌هایی که تمام هیجان‌های‌ یک روز خود را به پای شب می‌ریزند تا لذت استانی شدن جشنواره‌اشان را به همراه تماشای فیلم‌ها به حداکثر برسانند. فیلم دوستانی که با عجله خود را به محل جشنواره می‌رسانند و با دیدن تاخیر نیم ساعته در برگزاری مراسم دومین شب جشنواره، گلایه‌کنان ساعت شروع را از مسئولین جویا می‌شوند و عده‌ایی هم با شادی از تاخیر برنامه، لبخند زنان به دنبال جای خالی می‌گردند.

آنگونه که پیداست مشارکت گسترده‌تر فلیم‌ دوستان در شب اول نسبت به دومین شب نشانگر توجه بیشتر علاقمندان به افتتاحیه جشنواره بوده که با توجه به استقبال بسیار زیاد مردم در آخرین شب سال‌های گذشته، در اختتامیه دو چندان خواهد شد.

پخش چندین فیلم اول اکثریت خانم‌ها را قانع نمی‌کند از چهره‌هایشان و صحبت‌های نامربوطی که با بغل‌دستی‌اشان می‌کنند کاملا مشخص است که این گونه‌ قالب‌ها با روحیاتشان سازگاری چندانی ندارد. خانومی می‌گوید «به امید پخش فیلم دلخواه خود هرشب تمامی فیلم‌ها را دنبال می‌کند اما ظاهرا در شب دوم پس از اکران 6 فیلم همچنان منتظر است.»

عموما از کیفیت بالای فیلم‌ها از نظر صدا و تصویر و نیز نور پردازی سالن اظهار خرسندی کردند اما نتوانستند موضوعات بیشتر فیلم‌ها را دلچسپ و جذاب بدانند. آنهایی که به دنبال یادگیری بودند از فیلم‌های آموزشی مانند «در جبهه شرق خبری هست» و ... تمجید کرده و آنهایی که بیشتر به دنبال لذت و تفریح بودند فیلم‌های جذاب‌تر و هیجانی من جمله «حدس بزن» و.. را برتر شمردند. و البته عده‌ایی هم با گلایه از عدم انتخاب فیلم بستگانشان در این دوره جشنواره می‌گویند. دو بانو که با هم در حال تبادل نظر در مورد فیلم‌ها هستند جشنواره کل را یکی از دلایل مهم ایجاد انگیز در مردم فعالیت های فرهنگی می دانند. خانوم دیگری از تناقض و فاصله فیلم‌های جشنواره با محیط کوچک و مذهبی گراش سخن می‌گوید و آن را یک تحول غیر منتضرانه برای شهر می‌داند.

به سراغ یکی از بچه‌هایی که از عوامل اجرایی جشنواره در سال‌های گذشته بوده‌ می‌رویم. فاطمه ابراهیمی که از علاقمندان عرصه فرهنگ و هنر هست از ناکامی‌های خود برای شکوفایی استعدادهایش در زمینه فرهنگی و سینمایی گراش میگوید و ملتمسانه از مسئولین فرهنگی شهر و دبیر جشنواره می‌خواهد تا کلاس‌های دوره‌ایی آموزش فیلم‌سازی را در ایام سال برای علاقه مندان برگزار نماید.

در این بین متلک‌هایی هم به گوش می‌رسد. خانم ف: «من موندم این داورای جشنواره عالی جنابان فداییان، اسکویی، مینو فرشچی کجای این سالن نشستند که ما دو شب است زیارتشان نکرده‌ایم؟!»

عده‌ایی هم به اظهار نظر در مورد مجری علاقه نشان می‌دهند برخی عدم همراهی مجری را ضعف در اجرایی آن می‌دانند و خاطرنشان می‌کنند یک مجری جشنواره استانی فیلم کوتاه باید بتواند حداقل اطلاعات لازم در مورد هر فیلم را به سمع بینندگان برساند اما عده‌ی کثیری پخش بی‌وقفه‌ی فیلم‌‌ها و عدم دخالت مجری را یک امتیاز تلقی می‌کنند.

خندیدن، دست زدن و طرفداری کودکان خانواده‌های فرهنگ دوست گراشی از یک فیلم خاص هم قابل‌توجه و دیدنی است. زهرا کوچولو که 6 الی 7 ساله هست می‌گوید« اون نقاشیه که مرده تُن‌تُن شَکَشی خیلی قشنگ بود به مامانی گفتم منم تو تخته کلاسمون زنگ نقاشی این جوری اَکَشم، تازه برنامه کودکش خَش بود(وبا قیافه حق به جناب می‌گوید) وَله عمو پورنگ که بوری بهتره!»

بعضی از حضار نیز در اواخر مراسم از نحوه‌ی گزینش برترین فیلم توسط بیندگان شکوه می‌کند و انتخاب‌ها را غیر منصفانه تلقی می‌کند آنها معتقد هستند بیشتر افراد بر اساس خویشاوندی و آشنایی با کارگردان نام فیلم منتخب خود را بر روی بلیط‌هایشان می‌نویسند نه بر اساس سطح و کیفیت مطلوب آن. او سازمانهی و مدیریت جشنواره را عالی می‌داند.

satia
02-12-2009, 11:32 PM
ما رفتیم حوصلم نشد ساعت 9 برگشتیم خونه

AFTAB
03-12-2009, 12:21 PM
ما كه شب اخر رفتيم جا نبوددددد

Hich_Kare
13-12-2009, 04:10 AM
Cho nik bengari hame tazvir mikonand...